morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 mix, prześladują mnie naparstki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 mix, ciekawsze hak mundurowy, część pochwy bagnetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 monetki moje ulubione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 rev sreberka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 z reguły łuski na tym etapie zbieram do wiadra z kolorkiem na złom, ale te mają ciekawsze bicia - 1920 z gwiazdą radziecką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klika73 Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 To są polskie łuski, z Zakładów Amunicyjnych Pocisk" , pierwszy rok produkcji (1920) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 dzięki klika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Październik 2011 Autor Share Napisano 25 Październik 2011 po długiej przerwie, najbardziej ucieszyła mnie kopieja z Rosji Imperialnej, stan nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Październik 2011 Autor Share Napisano 25 Październik 2011 rev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Październik 2011 Autor Share Napisano 25 Październik 2011 a tego orzełka miałem wyrzucić, myślałem że mosiężna blaszka... poniekąd mój pierwszy ptasior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Październik 2011 Autor Share Napisano 25 Październik 2011 guziorki, pocztowo-telegraficzny Rosja Carska, guzik płaszczowy armii Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej (USA) - ciekawe znalezisko na mojej miejscówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Październik 2011 Autor Share Napisano 25 Październik 2011 pierścień, do ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 31 Październik 2011 Share Napisano 31 Październik 2011 Moja babcia ma podobną wagę z około 1890 roku. Obiecała mi, że jak umrze, to mogę sobie ją wziąść. Do tego załapie się na modlitewnik z 1900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 Mnie też...to taki 1 Listopadowy Humor Patton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maufrais Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 Patton-> zatkało i mnie. Może przeczytaj na trzeźwo coś napisał? Rzadko się tutaj wypowiadam ale teraz po prostu musiałem... Mam nadzieję żeś młody i pod wpływem".Morfeusz-> fajna kolekcja. Ta cała drobnica to własnoręczna"? Mam niemal identyczne trafienia w tym sezonie, przez chwile myślałem że mi ktoś podprowadził moje pudełko :D :D Ale klamry to Ci zazdroszczę... długo już biegam i nigdy żadnej nie trafiłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 Koledze bardziej chyba zależy na wadze i modlitewniku niż na własnej Babuni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 kolego czym czyścisz moniaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 1 Listopad 2011 Autor Share Napisano 1 Listopad 2011 Ja takie wyciągam z gleby,a gleba na miejscóweczkach piaszczysta, tylko oliwka dla konserwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 1 Listopad 2011 Autor Share Napisano 1 Listopad 2011 okrezna5, dałem go do ID, podobno coś z przełomu 19/20 wiek, tylko mnie dziwi że gruba patyna i ten wzór, ale i tak cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 1 Listopad 2011 Autor Share Napisano 1 Listopad 2011 Maufrais, trafisz i klamerki, ja rok temu nawet nie myślałem o klamrach, cieszyły mnie nawet łuseczki, a teraz klamerki, sreberka, czekam na złotego rubla hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 parę drobiazgów, jak zawsze najbardziej cieszy mnie polski grosik, ciekawy medal zresztą trzecia sztuka w miejscówcehttp://www.ehrenzeichen-orden.de/deutsche-staaten/kriegs-denkmunze-kampfer-1813-1814.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 no i kolejny srebrny prusaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.