bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Witam. Jestem nauczycielem historii w szkole podstawowej. Od pewnego czasu próbuję zorganizować klasę historyczną i szukam eksponatów. Do tej pory udało mi się zebrać (także dzięki ludziom z odkrywców) trochę eksponatów. Czy ktoś miałby ochotę coś dorzucić na potrzeby edukacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Niech kol. zapoda jaki okres historyczny by się zdał...P.S. - i adres szkoły - co by podejrzeń nie było zasilania prywatnej kolekcji...Sam rozumiesz , czasy dziwne nastały to i zaufanie w Narodzie osłabło...Dla szkoły chętnie coś wyśle ( koledzy pewnie też )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 Ciężko opisać okres,zbieram raczej to co mi się uda i przyda do zainteresowania dzieci. Więc mamy w sali np: kołowrotki, radia ale też klamry, pieniądze a ostatnio dostałem kilka hełmów radzieckich . Uczę w szkole terapeutycznej w Warszawie. Jest to szkoła prywatna ale nie pobieramy żadnych opłat od uczniów.Mam pytanie do kolegi,czy mogę podać adres szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 Pozwoliłem sobie przesłać adres szkoły na prywatny adres kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Jeśli to nie problem to daj adres na forum - myślę, że anonimowo może też ktoś podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 Więc. Szkolawspierania.edu.pl Jest to adres szkoły w której uczę, natomiast zdjęcia mojej klasy mogę przesłać, jeżeli ktoś sobie tego życzy, na prywatnego meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Dokładnie tak jak kol. Woytas napisał...Ode mnie napewno coś poleci ... anonimowo :)Ale zawiedziony nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 Byłoby miło. Mam jednak prośbę aby przed wysłaniem napisać co Pan przekazuje. Nie chciałbym aby coś trafiło co już mamy lub dyrekcja może nie wyrazić zgody na jej zdaniem przedmioty nie pasujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Oki. Czyli adres korespondencyjny W-wa Toruńska itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 Tak.Szkoła mieści się przy Toruńskiej. Widzę, że Pan sprawdził:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 he kazdy by sprawdził nie dziw się bogdanie76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2011 Pewnie masz rację. Ale nie chcąc robić tu żadnej reklamy, to myślę,że warto wejść na adres szkoły i sobie poczytać. Jest to jedyna taka placówka w stolicy a znając życie i w kraju.Może komuś ta wiedza się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 17 Sierpień 2011 Share Napisano 17 Sierpień 2011 To taka szkółka na dole przy toruńskiej, Pracuje tam mama mojego brata kolegi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2011 Tak.Zgadza się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2011 I jak znajdzie się ktoś kto zechce pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 21 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2011 Chyba mój post nie spotkał się z wielkim zainteresowaniem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 bogdan76 spójrz na maila, ode mnie również coś dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 21 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2011 Odpisałem. Dziękuję za zainteresowanie tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Witam ponownie.Chciałem podziękować ludziom, dzięki którym udało mi się w zorganizowaniu sali. Umiszczam zdjęcia eksponatów aby osoby które pomogły mogły przekonać się, że nie zasiliły one prywatnej mojej kolekcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2011 taki kącik militarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2011 pląby i grot, który nie wiem czy orginalny, ale ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Pląby w przybliżeniu, może ktoś powie o nich więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Wykopany na strychu i odnowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2011 resztę zdjęć z eksponatami wstawię potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cacko Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Witam, widzę że chełmy znalazły już swoje miejsce mam nadzieję że uda się Panu urządzić salę tradycji dla dzieci, koledzy w miarę możliwości pomóżcie , napewno macie w swoich zbiorach rzeczy zbędne, lub zdublowane. Pozdrawiam Cacko Radom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi