maro20 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 proszę o id wpinki. rozmiar 2x2cm.wyglad sugeruje strzelca".W jakich okolicznościach była nadawana i kiedy się ja nosiło? Za wszelka pomoc dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudzin Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 jak dla mnie to jakiś półfabrykat odznaki strzeleckiej z okresu II RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonbromberg Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Ciekawostka. Odznaka przed wycięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 popatrz w wątku wrześniowe znaleziska'' - tam o niej wspomniano, wygląda na to ze faktycznie jest to niewycieta z plastra odznaka strzelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro20 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 półfabrykat /to będzie nastepny po orzełku/ to już się dowiedziałem/dzięki/ a co z resztą? co to za odznaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro20 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 proszę o id wpinki. rozmiar 2x2cm.wyglad sugeruje strzelca".W jakich okolicznościach była nadawana i kiedy się ja nosiło? Za wszelka pomoc dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Odznaka Strzelecka 2R.P. ustanowiona w 1930r.Wyróżnienie za umiejętność strzelania z broni sportowej i bojowej.Cztery klasy OS wyborowa,OS złota 1kl, OS srebrna 2kl,OS brązowa 3kl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maro20
proszę o id wpinki. rozmiar 2x2cm.wyglad sugeruje strzelca".W jakich okolicznościach była nadawana i kiedy się ja nosiło? Za wszelka pomoc dzieki z góry
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.