lolekodkrywca Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Napisano 13 Sierpień 2011 Oto moja skromna kolekcja, którą stale powiększam. Głównie powiększa się dzięki znajomym którzy mnie hojnie obdarowują, dziadkowi, rodzince i Allegro. Zamieszam fotki opinie mile widziane :)
lolekodkrywca Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Napisano 13 Sierpień 2011 Fotka raz jeszcze załadowana :)
lolekodkrywca Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Napisano 13 Sierpień 2011 I prawa strona wszystko deko przewiercone nie zawiera nic w środku takie dostałem podarki :)
Barson1 Napisano 13 Sierpień 2011 Napisano 13 Sierpień 2011 Pokarz zdjęcia bagneciku i fasunków od hełmów jak możesz :) A szkopek to wykopek czy replika :) ?
lolekodkrywca Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Napisano 13 Sierpień 2011 W adrianie jest Polski z lat 50 sztukowany pracuje nad nim zupełnie nie oryginał, a szkopek fajny wyszedł też polak skórka. Foty puki co nie dam jestem na urlopie. Poczekaj cierpliwie hehe.
lolekodkrywca Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Napisano 13 Sierpień 2011 Niemca malowałem, wyszedł w miarę dobrze skorupę koleszka z Allegro dostał i robił. A ja kończyłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.