fiesta Napisano 28 Lipiec 2011 Autor Napisano 28 Lipiec 2011 WitamMam pytanko odnośnie Euro ace i White's coinmaster pro.Interesuje się wyłącznie kolorkiem i byłbym zainteresowany którymś z nich tyle że nie bardzo mogłem znaleść coś kąkretnego na ich temat a może po dłóższym czasie ktoś z użytkowników mógłby się na temat obu wykrywek wypowiedzieć??Wiem że temat rzeka i trudno dogodzić a temat był jóż nie raz nakręcany ale po pięknym lecie mogą być leprze opinie lub odczucia na w/w urządzenia???Polećcie który byłby lepszy pod względem nie tyle co głębokości ale funkcjonalności na nasze polskie realia jak i również ekonomiczny w użytkowaniu oraz ewentualnej naprawy czy serwisowania?Z góry dziękuje i pozdrawiam
gral Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Tutaj masz testy (niestety po włosku)http://www.youtube.com/watch?v=6MHrmlYy4hQ&feature=BFa&list=ULJSaNuwIEYLQ&index=25http://www.youtube.com/watch?v=s9wbHwCOZRU&feature=BFa&list=ULJSaNuwIEYLQ&index=17Do tego zestawu jeszcze pasowałaby Delta która oprócz podobnych zasięgów posiada jeszcze ID.Pozdrawiam.
fiesta Napisano 30 Lipiec 2011 Autor Napisano 30 Lipiec 2011 DziękiNa razie stawiam na Euro Ace ponieważ każdy używa/ł detektory z stajni Garreta i wyhodzi na to ze jest bardziej funkcjonalny jak i ekonomiczny w urzytkowaniu oraz podejrzewam ze nie bedzie problemu z ewentualna naprawa i serwisem gwarancyjnym.Co do white's i Delty jak czytałem opinie to oraz oglądałem testy w poeietrzu to teoretycznie w porównaniu z Ace wypadaja tak samo-takie moje zdanie.Pozdrawiam
jacekpluszak Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 kolega weźmie pod rozwagę...tylko delta.pozdrawiam
fiesta Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Napisano 5 Sierpień 2011 No a tak na marginesie to jest jakas konkretna różnica po między EuroAce Coinmaster Pro i Delta??Bo mnie sie wydaje że tylko tyle ze ace ma cewke DD w zestawie i chyba tylko tyle??Co do delty to z chęciom ale musiałbym zakupić do niej tez DD jak i do Coinmastera aby miec z Euro jakies porównanie (Nie ze zaraz kupie wszystkie trzy bo mnie nie stać)Ale by trza było znaleśc Poszukiwaczy z konkretnym modelem i na tej samej cewie i zrobić prawdziwe testy jak i w powietrzu i w terenie??ale to raczej nie osiagalne??Ja postawiłem na kanarka i ńie bede się dalej wymyslał bo to tak jak z autem im wiecej'' bajerów'' tym gorzej leprza stara sprawdzona konstrukcja i uważam ze nie ma co kabinować Pozdrowionka i dóżo fajnych fantówp.s Moja wypowiedz w tym momencie to taka mała dygresja:)))Zdrów
jarzabek Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 kolega fiesta pewnie ma dysleksję jak wielu którym ciężko sprawdzić tekst w edytorze przed dodaniem na forum.ta odmiana dysleksji ma już od dawna swoją nazwe - śmierdzące lenistwo.
krecik wz. 65 Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 Tszepiarz sie Tyfós i tyle... F poló som sóper !
fiesta Napisano 6 Sierpień 2011 Autor Napisano 6 Sierpień 2011 Rany Julek nie chce mnie się bawić w ''Poprawną Polszczyznę''Za miast czepiać się szczegółów to wolałbym przeczytać jakąś opinie na temat interesujących mnie wykrywek a tak bezcelowe ''śmieci''muszę czytać!!!Moje pytanie chyba nie było trudne i ktoś kto ma z w/w sprzętów mógłby się wypowiedzieć :)))Polonistą podziękujemy :)))Zdrów''Piszemy jak chcemy byle z zrozumieniem''
woytas Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 Ok- a nam nie chce się bawić w czytanie tego co wypisujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.