Skocz do zawartości

Allegro g-hits vol.29

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
nikt ci nie będzie dorzucał gwałtów na nieletnich heheto
to co napisałeś własnoręcznie świadczy tylko o tobie cytuję -

kolego melajda95 dzięki za reklamę oby tak dalej . a jak byś wiedział ile wysoko postawionych ludzi z tego forum zemną współpracuje na allegro.pl to być się za głowę złapał :) ale to tajemnica zawodowa.
P.S.
nie bójcie się nie wydam was ;)"

ie usuną aukcje porostu sprzedał
a jak będę potrzebować konto na tym forum to sobie założę jeszcze jedno żaden problem"

o są aukcje dla ludzi co umieją czytać i maja dobry wzrok"

zostawiam to bez komentarza
Napisano
kolego huku wróć do swoich klamerek bo jestes w tym dobry a ja zostawiam już wszystko bez komentarza. na forum można pisać takie rzeczy o jakich wam się nieśni więc radze brać na wszystko poprawkę.
pozdrawiam wszystkich i odwidzenia
Napisano
janczar napisał - kolego huku wróć do swoich klamerek bo jestes w tym dobry"

myślę że tym strzeliłeś sobie w kolano :):):) bo właśnie tropię w klamerkach na alledrogo takich .............. jak ty :)

kiedyś i ja miałem problem z czytaniem i ze wzrokiem , a to forum jest między innymi po to aby młodszym kolekcjonerom wytężyć wzrok i poprawić im czytanie :):)
Napisano
Ja osobiścię mam 16 lat,zbieram starocię od 8 lat około,i zawszę każdy grosz dawałem na złomki"

dlatego głównie chodzi mi o to aby ustrzec młodych,mało wiedzących kolekcjonerów.Ja osobiscie niemiałbym sumienia tak robić jeszczę reklamując na forum....

Dla mnie to jest DNO !
Napisano
Spokojnie panowie :) teraz widzicie że takie wątki mają sens - gości którzy fałszują historię tak ! powtarzam którzy fałszują historię ! powoli krew zalewa :):) bo rynek zbytu się kurczy dzięki takim forom , coraz częściej będą atakować takie wątki :):) dlatego nie rozpisuję się nigdy gdy chodzi o szczegóły w kopiach :):) pozdro
Napisano
Znam podobną historię z innego forum z tym że tam to zasłużony forumowicz prężnie działający od paru lat na forum mający przychylność administratora forum dorabiał na alledrogo kopiami :):):) przyłapany - tłumaczył się jak gówniarz :):) oczywiście z forum w końcu wyleciał nie ten który rżną ludzi w bolka tylko ten co go złapał :):) zainteresowani to wiedzą o co caman tu myślę że tak nie będzie :):):)pozdro
Napisano
Witam

Zawsze wolałem się zapytać na forum zanim coś kupiłem na allegro,bo takich jak janczar to jest wielu. Ustrzelisz jednego to na jego miejsce pokaże się 100 następnych,tak było,jest i będzie zawsze.Fałszerstwa się nie wytępi jedynie co możemy to tylko ostrzegać innych.Tu mogę podziękować koledze huk 100 że ostrzega z kopiami klamr i wielu innym.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie