RAJTEKZKS Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 i tył medalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Zeszłotygodniowy weekendos nie był stracony :) 2x2 pf Pruskie 1821 i 1870.Jeden poznaniak z 1816 i co ciekawe srebrna korona austro-węgierska z 1893.Guzik urzędowy pruski i wojskowy ładnie sygnowany Frankfurt Oder (czyli moja bliska okolica)Ponadto niezidentyfikowany guziczek i pruski nieśmiertelnik.Choć plomba tez ładna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Rewersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2012 I nieśmiertelnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 29 Czerwiec 2012 Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Zazdroszcze stanu tych monet, u mnie aż żal ściska jak wyciągam same destrukty fajnych monet. Pozdrawiam i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2012 Ojjj nie zawsze ładne wychodzą.To zależy od gleby.Wiadomo z piaseczku lepsze.A Po drugie do fotek daje podczyszczone.Również pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2012 A tu fant z ostatniego kontrolnego wypadu w okolice nieistniejącej wsi gdzie został tylko jeden samotny dom :) Na ugorach trawa,pola posiane więc dużo nie wyszło.Tyle co nic .Wracając do auta po wykopkach w odległości 2 m od domu i samochodu, pod krzakiem bzu wyskoczyło na pożegnanie takie coś:)Klamra jungvolk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2012 sygnowane w kółku RŻM i obok numer 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 pinkna klamra, też chciałbym taką trafić.poz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 W tej nieistniejącej wsi ostatnio też kopałem. Jeżeli mowa o tej koło przekaźnika gsm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Ładna bestyjka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2012 Kolego Tuszek akurat nie o tej mowa ale tam tez kopałem o której Ty mówisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 Rajtekzks żyjesz ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 SiemankoŻyje,żyje już puszczam Ci wiadomość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 19 Marzec 2013 Autor Share Napisano 19 Marzec 2013 Dobra po bardzooooooooo długim lenistwie trza uzupełnić braki:)Końcówka roku 2012 i moje najlepsze pole :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 19 Marzec 2013 Autor Share Napisano 19 Marzec 2013 Niemszczyzna typowa dla moich terenów ale z trojaczka Batorego bardzoooooooooooooooo jestem zadowolony no i szczęśliwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 19 Marzec 2013 Autor Share Napisano 19 Marzec 2013 Niemszczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 19 Marzec 2013 Autor Share Napisano 19 Marzec 2013 Niemszczyzna tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Was ist das Niemszczyzna" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter.p69 Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 witam skąd jesteś Rajtekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Lubuskie.... rajtek ładne pole trafiłeś te moniaczki fajne a klamerka miodzio do kolekcji ;P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2013 A to z przebłysku jakże krótkiego marcowego ocieplenia:)Szczególnie cieszy dreier Joachima II i to,że tego rocznika nie miałem a także szósteczka brandenburska z 1695 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2013 I druga strona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrezna5 Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Piękne widzimy się w Niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2013 A teraz tak troszkę nietypowo bo fanty z ostatniej giełdy staroci.Drobnica - Czyli to co kocham najbardziej .Szczególnie mnie cieszy Odznaczka Francuska Stalag III C.Ciekawy lokalny fant jak dla mnie:) Kilka sztuk pruskich 24 i 48 talara,boratynka i 6 BRAND PF Z 1767 noo i kolejna szklana pieczęć do kolekcji. Ciekawa porcelanka z Landsberga A.Dietl jakiej jeszcze na oczy nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.