RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 A z tych oto przybytków wydobywałem te fanty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 troszkę chodziłem z silverem, fajny sprzęcikpzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljot1974 Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 zgadza się kolego sudajew-po czym powędrował on od ciebie do mnie i również miło go wspominam. Ja natomiast chciałbym zapytać kolegę RAJTEKZKS o te 5 marek,czy to również z ziemianki? Moneta szczerze powiem odbiega od oryginału-ale to tylko takie moje wrażenie .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Odbiega od orginału? W którym miejscu ?Jak dla mnie jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 Fajny fajny sprzęcik i czuły na drobnicę :)A co do tych 5 marek kolego eljot1974 nie wiem o co chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 A jako,że mieszkam zut beretem " od MRU czasem i tam wyskoczę poszperać coś nie coś :)Foteczki te są z przedostatniej wyprawy w te rejony:)Deutsches Jungvolk bez sygnatur:)Widok zazdrości w oczach Szwagra bezcenny he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 jest i ona :) Pierwsza moja klamerka w jadalnym "stanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 Napisy rosyjskie dł.44 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 i najprawdopodobniej muchobijka" ale chyba bo ja sie na tym nie znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 wszystko co wyskoczyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 całość po wyprawie :) są i rogi he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 25 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2011 wszystko co wyskoczyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAS77 Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 No ładna drobnica oby tak dalej...Pozdo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 Dzięki POLAS77 też sobie tego życzę heheDobrze,że niedługo żniwa to poszpera sobie człowiek co nie co.Nooo i myślę,że te cholerne deszcze już się skończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 A to ostatni wypadzik na MRU i mix różności. Orzełek LWP Ale nie mam pojęcia z jakich lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 przód orzełka LWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 tył orzełka LWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2011 i kiedyś częsty fant( dziś już niestety coraz rzadszy echh ) daimlerek " jak się go u nas potocznie nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Cześć Rajtek! Kopę lat :-)Orzełek LWP w wersji żołnierskiej, stosunkowo popularnej, lata 50.Pozdrawiam serdeczenie, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 a ktoś prosił o ID ? na dodatek w tym dziale ?coś mnie ominęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2011 Cześć Lukasz ano kopę kope he Jak widzisz zyje i cos tam pokopuje lekko se:) he Pozdrawiam serdecznie również koleżko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2011 A to najciekawsze fanciki z miejskiego śmietniczka:)Szczególnie mnie cieszy to WHW Brandenburgia czyli jestem w domu he he Choć mateczki"porcelanowe też lubię i już kilka ich mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2011 Pierwsza jakaś włoska tyle wiem :)a druga nie mam pojęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2011 Tu mamy tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.