peterpan Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 I kto to mówi? :) . Chętnie się gdzieś wyrwę w poniedziałek, 12. Pewne wolne to jeszcze 23 i 28. Jak będę grzeczny, to mnie może kobieta puści 17 albo 25. Tak wyglądają moje wrześniowe luzy. Może coś jeszcze, ale nie na pewno. Ktoś ma wolne w tych samych terminach? I pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Peter no to musisz być grzeczny , bo 17 i 25 idealnie mi pasują , a 17 może Racławice...? nie jest to częsta opcja więc może się coś trafi a jak nie to Pilica, Brzesko , okolice Książa wlk... jest spory wybór ale oczywiście żadnej gwarancji jakichkolwiek fantów...pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 9 Wrzesień 2011 Share Napisano 9 Wrzesień 2011 Pojawila sie pewna informacja o lasku w okolicach Nowego Brzeska, I wojna. Walki byly krwawe w tych okolicach, ale nikt niczego nie obiecuje. Wyjazd nagly wiec i termin rowniez, jutro sobota 9 rano wyjazd. Jak ktos chetny, niech pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Panowie kopiecie dalej ? nie wybiera się ktoś możne na jakiś wypad 17 lub 18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 13 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2011 kolego sidzok , wkleisz jakieś foto z Twojego ostatniego wypadu?pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 a-w 150mm dzisiaj chwile po waszym wyjeździe wyszedł :) (podkowa przyniosła szczęście) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Sidzok , lubią Cię fajne fanty , nie ma co... gratulacje, po której stronie drogi , tam gdzie monetka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Witam.Ktoś coś planuje na jutro bądź niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2011 harry z tego co wiem szykuje się wyjazd ale za tydzień...podobno ma być monetkowo" , reflektujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 17 Wrzesień 2011 Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Witam.Raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 17 Wrzesień 2011 Share Napisano 17 Wrzesień 2011 A kto organizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2011 organizuje to złe słowo... będzie petrpan, ja i może sidzok no i Ty harry, wogóle ilu nas będzie nie ma znaczenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 17 Wrzesień 2011 Share Napisano 17 Wrzesień 2011 ok.A już wiadomo jaki kierunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2011 harry no to jest akurat do uzgodnienia....jak się Pilica nie znudziła to można skoczyć , Racławice? chociaż chodzą słuchy ,że nie ma tam czego szukać...ale drobnica typu monetki i guziczki, bo po ostatnich okopach jeszcze mi się odciski nie zagoiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 czy to bedzie sobota ?z przyjemnoscia na jure wczesnie rano w sobote.pzdrmichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Cześć Michał , będzie to sobota lub niedziela w zależności jak większości będzie pasowało . Dla mnie to nie ma wielkiego znaczenia ale trochę bardziej wolałbym sobotę , a jeśli chodzi o miejscówkę to wolałbym jakieś poletka.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 ja w sobotę pracuję. Niestety, dla mnie tylko niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Cześć Piotrek , mnie wsio ryba , napisałem ,że wolałbym sobotę ale niedziela też może być ...jakieś ciekawe propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 18 Wrzesień 2011 Share Napisano 18 Wrzesień 2011 obiecujesz monetki od paru tyg to w końcu muszę dać Ci szansę dotrzymać słowa :) . Jeżeli może być niedziela to wybierz lokalizację, ja okolic Krakowa nie znam. Jakby w moje strony to co innego. Np pola kiedyś przynależne do zamku w Dębnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2011 na spełnienie moich obietnic przyjdzie czas chociaż nie pojadę i nie pozakopuję monet to powinno być dobrze , a jeżeli w niedzielę chcesz mieć Dębno to pojedziemy do Dębna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Panowie , w najbliższą sobotę rano planujemy wyjazd pod Bochnie, dowodzi Peterpan , oprócz mnie są jeszcze 2 miejsca , ewentualnie możemy spotkać się na miejscu . pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Jacku, gdzie Rzym a gdzie Krym? :) . Dobre 30 km za Bochnią. Okolice Biadolin Szlacheckich. Reszta się zgadza. 2 miejsca w aucie są. Nie będzie wygodnie, ale dojedziemy wszędzie. Mamy do wyboru w promieniu 2 km: kilkadziesiąt ha pól, stare drogi leśne, lotnisko z 1 wojny i parę innych atrakcji. Wyjazd ok 7 rano, powrót wg uznania, możemy chodzić i do szarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Peter 30 km ... a co to dla nas...hehhhpozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Witam ekipe Michal takie cosik cza namierzyc http://www.detectorweb.com/index.4me?s=show&lang=1&i=42566&mm=2&xb=2&vd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 tam gdzie jedziemy w sobotę były niemieckie magazyny, więc kto wie.... 2 miejsca w aucie aktualne. Ruszam z Huty 6:30, ok 7 jestem na Ruczaju i ruszamy z Jackiem na Brzesko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.