Kuston Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Hejka RAJTAR Twój nick odzwierciedla Twój charakter heheodp: Tak coś może się wykluje w najbliższym czasie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Biorę to za komplement ;)pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuston Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 z innej bajki Kolego RAJTAR nigdy Ci omega nie swirowała ? pokazując na wyświetlaczy zmienne wskazania i piszczała , odsuwasz cewunie wracasz a tu nic? (raz na jakis czas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Zmienne wskazania na wyświetlaczu się zdarzają ale to raczej w zaśmieconym terenie , natomiast innych pisków , zgrzytów czy innych odstępstw od normy nie zaobserwowałem...no chyba ,że tzw efekt gwiezdnych wojen" przy strojeniu jak masz metal pod cewką...ale to chyba norma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuston Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Wybiera się Ktoś -Gdzieś - Jutro?pozdrawiamp.s. kolego RAJTAR znalazłem już sensowną odpowiedz na moje doświadczenia z wykrywką :DPozdrawiam Cie serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Gratuluję. Okazuje się ,że Krychus ma nie tylko zdolności techniczne ale i dydaktyczne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuston Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 zwał jak zwał pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Witam.O jak się temat rozwinął widzę.Rajtar o co tam chodzi z tym Pińczowem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Witaj Harry.Jak zwykle w tym kraju same przecieki ;) Wszystkiego i tak byś się dowiedział jako jeden z pierwszych. Ta propozycja to jedna z alternatyw...chociaż po rozmowie z Peterem nie jestem już takim optymistą w tym temacie jak po rozmowie z Wojtkiem... Na tapecie pojawił się też Rajbrot , Brzesko,okolice Miechowa , Książa , a nawet Gołcza....Trzeba będzie się poważnie zastanowić i wybrać opcję , która by wszystkim odpowiadała...Peterpan mnie zbił trochę z tropu ale może ma rację ,że jak wszystko obsiane to nie ma co robić zbędnych kilometrów..? Sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuston Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Rajbrot - znam dobrze te okolice moge udzielic jakieś infopozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Witam.Narazie tylko pytam ,bo sam niewiem czy pojadę gdziekolwiek.Szczerze powiedziawszy Peter ma trochę racji,wszystko praktycznie obsiane,więc ja myślę jechać ,ale gdzieś blisko i to dosłownie.Dla mnie taka Gołcza,jak najbardziej mi odpowiada a i okolice Miechowa lub Książa też mogą być.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 Narazie tylko pytam ,bo sam niewiem czy pojadę gdziekolwiek"Harry co to się znowu dzieje? chłopie ja już nie pamiętam kiedy coś żeśmy wspólnie kopali...postaraj się.(oczywiście jeśli jesteś zdrowy i nie masz nic ważniejszego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 barov myśl godna przekucia w niezły wypad... ja wstępnie w to wchodzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 Witam, jeśli ustalicie coś konkretnego odnośnie wyjazdu dajcie znać, w końcu do Rajbrotu mam rzut beretem.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 WitamPisze się ktos na kopanie kolo Zatora, w miejscu gdzie austriacy wiezili jencow rosyjskich. Potem mozna poogladac bunkry obok Oswiecimia bądź odwiedzic okolice Suchej Beskidzkiej. 608-706-663 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Witam, niestety ciekawsze miejsca operacji Limanowskiej lokalizowane sa przeważnie na zalesionych wzgórzach. Bez mozolnego włażenia się nie obejdzie, ale z drugiej strony tereny jeszcze nie przekopane i warte podjęcia próby sprawdzenia.Jeśli będziecie jutro jechać w okolice Bocheńskie/Brzeskie dajcie znać moje namiary 695270342 z chęcią sie wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuston Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Witamczy coś się jutro wykluje? okolice Rajbrotu to dobry teren !ale trzeba troszkę podejść w górę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Na górze Golców k. Limanowej wyskakują jeszcze łuski z I wojny i takie pierdoły... Jak chcecie to moge wystawić zdjęcia co wykopałem na tej górze;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 ja tam w okolicach Rajbrotu po łagodnych stokach chodziłem, zależy gdzie. Rajbrot jest generalnie przeryty jak i cała operacja limanowsko-gorlicka. Ale na takiej np Żarnówce sygnałów jest mnóstwo tylko kopanie ciężkie bo gleba skalista. Po innych pagórkach też się przypadki trafiają, w końcu 5 cmentarzy blisko siebie o czymś świadczy. Nie było tam pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Od siebie dodam ze jutro pod hotelem ParkInn rondo Grunwaldzkie o 11 bedzie wyjazd, u mnie jeszcze 2 miejsca wolne, jesli ktos ma ochote i czas do pozna, niech da znac. Ewentualnie gdzies na trasie moze czekac.Tereny jak wyzej wspomniane, oczywiscie nikt niczego takiego nie obiecuje ze plecaki beda klamer pelne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuston Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Witaj KlemenS przeslalem Ci na priv swoj numer , jak jest jeszcze jakies wolne miejsce to daj znac.Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 Dziękuję za wspólne kopanie, czy koledzy moga sie pochwalić zdjęciami oczyszczonych znajdek (monetki i sygnecik)?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 wybiera się może ktoś gdzieś w weekend? nowy z hs-3 chętnie by pokopał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 ktoś ma plany na weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 7 Sierpień 2012 Share Napisano 7 Sierpień 2012 Hmm a coz tak Krakow i okolice zamilkl na ponad 2 miechy? Powyjezdzali wszyscy na plaze i kopia w piasku na piwko?:D Ktos biega czynnie w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.