saperfts Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 czesc. sluchajcie mam prosbe ma moze ktos fotki albo jakies ciekawe stronki badz moze jakies historie dotyczace tego sprzetu? bo net jakiss malo laskawy jest. a rozmawialem ostatnio z moim ojcem ze on w woju wlasnie na tym sprzecie jezdzil i tak zaczelismy szukac po necie ale tylko foty z fortu czerniakowskiego znalezlismy.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupo55 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 popatrz np.tu:http://www.forum.dawnygdansk.pl/viewtopic.php?t=5497&postdays=0&postorder=asc&start=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Jak chcesz go oberkac to do Bydgoszczy w MWL jest jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SENAT Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 A muzeum wojska polskiego na sadybie w warszawie 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżemik Napisano 6 Lipiec 2011 Share Napisano 6 Lipiec 2011 zdaje sie ze w muzeum bbroni pancernej w poznaniu jest takze sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pab88 Napisano 6 Lipiec 2011 Share Napisano 6 Lipiec 2011 Są małe wzmianki w miesięczniku POLIGON" z marca 2010 w artykule Pancerna pięść PRL" i w numerze z maja 2010 w artykule Polskie konstrukcje pancerne 1955-1990". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 o i fajnie:) do bdg i poznania mam blizej jednak jak do warszawy :) no jednak malo tego sprzetu zostalo, a szkodapozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 O ile dobrze pamiętam jest jeden w Poznaniu w MBP można do srodka pozaglądać i foty zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 Jest w Poznaniu, a jeśli się nie mylę to i w Grodzisku Wlkp. w muzeum regionalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 http://odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=652; coś tam podobnego w tle jest na jednym ze zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 http://www.ebook3000.com/Transporter-opancerzony-TOPAS--Typy-Broni-i-Uzbrojenia-53-_125447.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 mam nadzieję, że tym linkiem nie naruszam regulaminów, ale takie coś mi wyskoczyło z googli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.