HASAG40 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 witam taki ptaszek przyleciał wykonany ze srebra emaliowany z tyłu na wąsy sygn. ges.gesch czy to z czapki?
stock84 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Ale odznaka z watku rózni sie od odznaki z linku:)
HASAG40 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 o kórczę stock masz rację różni się i to znacznie tak na szybko patrzyłem i chyba mi na oczy siadło że nie widziałem moja wronka wygląda inaczej i siedzi na krzyżu a tamta jakby go obejmuje i wogóle różni się także dalej czekam na info.
abcd Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Pewno było kilka wariantów godła DRK http://jeffie.clan-drol.nl/drk/2/cap01.jpg
HASAG40 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 o właśnie ten dzięki abcd może ciężkie pytanie ale który wariant jest rzadszy ten z linku kamiliana czy ten abcd
Pytanie
HASAG40
witam taki ptaszek przyleciał wykonany ze srebra emaliowany z tyłu na wąsy sygn. ges.gesch czy to z czapki?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.