woytas Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 Takie coś nagrało mi się na mojej kamerze monitorującej - ja już wiem kto to /co to jest :)Zgaduje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Ja się z Wrocławia nie ruszałem...Ale, podobno, paru Użytkowników szukało haka na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 woytas, nie masz nic lepszego do roboty!! Wsiadaj w autko, pedał, i w godzinkę jesteś, w Świętym Mieście, Twe wątpliwości się szybko rozwieją!A Ty Yeti, Namysłowską miałeś fotografować, co deszcz, przeszkodził??GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 przekazałbyś tą komnatę w końcu do muzeum a nie monitoring,pole minowe,fosa,zasieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 deszcz pada nudzi się chłopakowi chyba..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 DobraTo bażant z bliska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Zlatý Bažant :) na fotce wygląda jak w jakimś Hełmie Rzymskim:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Indyk chciałem napisać... widziałem że to jakieś ptaszysko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 I w okularach do spawania:DKurde a bylem blisko, myślałem że to twój kot po testowaniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Powiedzcie mojemu bratu,z Wrocka niech przyjeżdża na Lubelszczyznę.Bandycie zwierząt.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 a moja dziewczyna twierdzi, że to surykatka siedząca tyłem! ale gdzie ona to widzi?? masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.