wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 A gdyby tak przypiąć na ID taki ranking: kto najczęściej pomógł zidentyfikować coś. Ranking byłby podliczany co miesiąc przez modów, lub kilka osób wybranych do tego celu. Np. coś takiego: Maj 2009: | Nick | Pomógł | wino39- 105 Lewar3- 2:) AveDanzing- 504 stock84- 356 itd. Myśle że pomysł jest najlepszy, bo nie potrzeba się rozwodzić kto jest pomagaczem, a kto nim nie jest. Tylko prosty rachunek- pomógł ma punkt.Dyskusja na ten temat toczy się tu: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=690362#1280756Prosze o głosownie kto jest A" pomysłem, a kto PRZECIW".W razie pytań mogę przybliżyć komuś jakiś szczegół mojego pomysłu.
zbyniek Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Zauważyłem małe rozbieżności:Maj 2009:Lewar3- 2:)Zaiste fizycznie nie jest to możliwe, albowiem dni jego na palcach jednej dłoni zliczyć można coby palcem wytknąć mu bo wstyd okropny to....
Lewar3 Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 tyfus parokrotnie zidentyfikował fanatyka a czuja".
wino39 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Napisano 1 Lipiec 2011 Drogi zbyńku skoro możesz tyle dni zliczyć na palcach jednej dłoni to chyba nie chciałbym zobaczyć twojej dłoni...http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=95012#95012Bo od 21.06.2004 do 01.07.2011 mineło troche czasu.Więc za przeproszeniem wsadź sobie te rozbieżności w... kompot z czereśni.Chłopaki nie trollować mi w wątku bo zdejmą go na doła.Pzdr.W.
Dragon125 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Fajny pomysł,mógłby nawet motywować co niektórych do częstszej udzielania pomocy.Oczywiście jestem ZA.Sprawa,czy moderatorzy będą chcieli liczyć wszystko i prowadzić statystykę jest tylko nurtująca.Troszkę roboty pewnie będą mieli jeśli przejdzie.Pozdr.Bartek
Dragon125 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Nie trzeba się złościć , sporo osób zapewne się spodziewało tego.A może ktoś nowy ,specjalnie do tej dziedziny (liczenie kto ile razy pomógł) ?
wino39 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 No tak jak mówiłem.Trzeba znaleźć kilku userów którzy liczyliby i zapisywali pkt.i wcale nie muszą być to modzi.Pzdr.W
wino39 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 Oj..Potem pod koniec miesiąca wpisać to do jednego wątku( wybrane osoby dogadałyby się np. na chacie, i uzgodniły kto ile ma)
Dragon125 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 przemyślałem to jednak,jestem na nie...robota straszna przy tym i nikt z tego nic nie będzie miał.Siedzenie codziennie po kilka godzin na forum i wyłącznie liczenie konkretnych wpisów nie należy do przyjemności.Kolejna sprawa,którą już ktoś poruszył w innym podobnym do tego temacie,a mianowicie : POLSKA MENTALNOŚĆ. Ale jak by tak jakiś moderator zrobił swoją ,rzetelną listę np 20(to tylko przykładowa liczba) osób kandydujących do medalu , i z tych osób w formie ankiety wyłonić np. 10 ? To by było coś zdecydowanie łatwiejszego,mało czasu zajmującego i nie trudnego(?) ;) Do takiej ankiety to chyba nikt by się jakoś szczególnie nie czepiał ? Jak uważacie,tu też może się objawić nasza wcześniej wspomniana mentalność ? wydaje mi się,że raczej nie.
Czlowieksniegu Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 .Siedzenie codziennie po kilka godzin na forum i wyłącznie liczenie konkretnych wpisów nie należy do przyjemności."Dobrze powiedziane- dwoma zmianami. Kilkanaście godzin i nie liczenie a czytanie :-)
tyfus Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Yeti, przecież ty tylko kawę żłopiesz ... podobno ...to co ci szkodzi ? nudzić się nie będziesz :))
bighunter76 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 kawy nie żłopię ale pomysł cokolwiek dziwny....
Dragon125 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Dziwnym bym go nie nazwał,prędzej trudnym do zrealizowania.Chodź nagrodzenie tych najpomocniejszych mogło by być miłe,to i tak większość(ja na pewno) mam już świadomość,na kogo tutaj można zdecydowanie liczyć :)Pomyślcie o nagrodzeniu tych 20 np czy tam 10 osób,to trudne nie będzie,a może im przynieść radość,w końcu medal dostać każdy wojak chce ! :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.