Skocz do zawartości

Głosowanie

wino39

Rekomendowane odpowiedzi

A gdyby tak przypiąć na ID taki ranking: kto najczęściej pomógł zidentyfikować coś.
Ranking byłby podliczany co miesiąc przez modów, lub kilka osób wybranych do tego celu.
Np. coś takiego:

Maj 2009:
| Nick | Pomógł |
wino39- 105
Lewar3- 2:)
AveDanzing- 504
stock84- 356
itd.
Myśle że pomysł jest najlepszy, bo nie potrzeba się rozwodzić kto jest pomagaczem, a kto nim nie jest.
Tylko prosty rachunek- pomógł ma punkt.

Dyskusja na ten temat toczy się tu: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=690362#1280756

Prosze o głosownie kto jest A" pomysłem, a kto PRZECIW".
W razie pytań mogę przybliżyć komuś jakiś szczegół mojego pomysłu.

Drogi zbyńku skoro możesz tyle dni zliczyć na palcach jednej dłoni to chyba nie chciałbym zobaczyć twojej dłoni...

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=95012#95012

Bo od 21.06.2004 do 01.07.2011 mineło troche czasu.
Więc za przeproszeniem wsadź sobie te rozbieżności w... kompot z czereśni.

Chłopaki nie trollować mi w wątku bo zdejmą go na doła.
Pzdr.W.

Fajny pomysł,mógłby nawet motywować co niektórych do częstszej udzielania pomocy.Oczywiście jestem ZA.

Sprawa,czy moderatorzy będą chcieli liczyć wszystko i prowadzić statystykę jest tylko nurtująca.Troszkę roboty pewnie będą mieli jeśli przejdzie.

Pozdr.
Bartek

przemyślałem to jednak,jestem na nie...robota straszna przy tym i nikt z tego nic nie będzie miał.Siedzenie codziennie po kilka godzin na forum i wyłącznie liczenie konkretnych wpisów nie należy do przyjemności.Kolejna sprawa,którą już ktoś poruszył w innym podobnym do tego temacie,a mianowicie : POLSKA MENTALNOŚĆ.

Ale jak by tak jakiś moderator zrobił swoją ,rzetelną listę np 20(to tylko przykładowa liczba) osób kandydujących do medalu , i z tych osób w formie ankiety wyłonić np. 10 ? To by było coś zdecydowanie łatwiejszego,mało czasu zajmującego i nie trudnego(?) ;)

Do takiej ankiety to chyba nikt by się jakoś szczególnie nie czepiał ? Jak uważacie,tu też może się objawić nasza wcześniej wspomniana mentalność ? wydaje mi się,że raczej nie.

Dziwnym bym go nie nazwał,prędzej trudnym do zrealizowania.Chodź nagrodzenie tych najpomocniejszych mogło by być miłe,to i tak większość(ja na pewno) mam już świadomość,na kogo tutaj można zdecydowanie liczyć :)

Pomyślcie o nagrodzeniu tych 20 np czy tam 10 osób,to trudne nie będzie,a może im przynieść radość,w końcu medal dostać każdy wojak chce ! :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie