jarzabek Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2011 W Toruniu w dniu 09.07.2011 r. o godz.10.00 w Ratuszu Staromiejskim, odbędzie się szkolenie z zakresu aspektów prawnych i postępowania z zabytkami.Z tego co się dowiedziałem na spotkaniu będzie jakaś pani archeolog (babka jest OK i podobno zna sprawy związane z poszukiwaniami). nie wiem czy ta pani jest przedstawicielem WKZ-tu, czy jeszcze ktoś od nich będzie.Spotkanie zorganizował Romek (nick GILGIN), może niektórym kolegom znany :)Z tego co Romek mi powiedział w rozmowie telefonicznej - spotkanie ma się zakończyć wydaniem zaświadczenia o odbytym szkoleniu - myślę, że to ciekawy papier w świetle aktywnych wędrówek po polach i lasach, nie tylko w celach rekreacyjnych :)Więcej info możecie uzyskać u organizatora - link :http://www.wmfp.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=6358obowiązku uczestniczenia nie ma, kto chce może przyjechać.myślę, że warto, chociażby dla samego papieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Ja jadę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Obawiam się,że papir przedstawia sobą taką wartość i moc" iż można się nim jedynie podetrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Papier, papierkiem, pewnie będzie tak jak mówi kol. Vis1939 ale z ciekawości się wybiorę posłuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniakmb Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Czy ktoś wie jak długo będzie trwało to szkolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Visa słowa prorocze. Wydany papier níc nie załatwia,to tak jakby ktoś po odbyciu zasadniczej służby wojskowej był upoważniony do noszenia bez pozwolenia broni w cywilu. Posłuchać oczywiście warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.