Skocz do zawartości

Sezon 2011 ! Bieszczady START !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mr.Dezerter.1918 ja troche wiecej chodze po biesach i wiecej widziałem ;] "
I tu chyba dalsza dyskusja wydaje się bezcelowa.

Huku nie wiem o jaki szacunek Ci chodzi. Po prostu uzmysłowiłem przysłowie nie wszystko piekne co sie świeci. Pozory mylą w wielu postach tutaj nagminnie, już nie będę sie zagłebiał, w których, zabawa trwa karawana jedzie dalej.
Co do tworzenia wątków, był juz taki jeden dawno dawno temu na zyczenie niektórych wykonczony, tak jak i mój udział na tym poletku.
Napisano
LUDZISKA !!! Miał być wątek o biesach a nie o waszych wzajemnych ŻALACH !!! Następny wątek który idzie w piz dziec.Pozdrawiam
Napisano
no cóż Rafale myślałem że pisząc o szacunku zatrybisz iż z szacunku do ciebie nie zauważę sarkazmu do mnie i nie będę ci odpisywał , zresztą wiem -że znając cię co bym ci nie odpisał to i tak cię nie usatysfakcjonuję - dzięki że zajrzałeś na forum i przywołałeś wszystkich od porządku - pozdro
Napisano
znacie panowie takie trzy górki Krąglica, Maguryczne i Chryszczata? ktoś był na nich? osobiscie zaliczyłem wczoraj Krąglice. a dzis Chryszczatą . chyba którys raz z rzędu;] niestety tylko jedna klamra wczoraj carska" bo dzis mnie deszcz złapał ;p
słyszałem o ciekawych opowiesciach o nich ;p
moze przyblizycie ich temat?
Napisano
co się tyczy wykrywki - co za różnica że ci pokazuje 74 a nie 78 :) co do Cisa to lepiej sobie odpuść -dobrze ci radzę :) -pozdro
Napisano
tyfus nie nie chwilowe zawianie;]
huk. wiem;p ja nie chce miec wrogów
no wiem. ale ciekawi mnie historia tych miejsc;]
czytałem o niech troche i co siak to inna opowiesc;]
no ale co z tego ze 20 lat temu ;p? i tak duzo jeszcze kryja w sobie;] za kazdym razem jak tam ide cos wyciagne bagnet klamre itp takie pirdołki ale są ;]
Napisano
No to mi dezerter poprawił humor na cały tydzień :)))
Dobrze że leże, w przeciwnym wypadku spadł bym z krzesła. Dezerter stałeś się moim ulubionym laikiem na tym forum. Gratulacje

P.S
19/2= wiek :)
Napisano
jeszcze tylko jeden post nie na temat.
Panowie chciałem was przeprisic za swoje chamstwo. moje posty nie miały na celu nikogo urazi i równiez nie miały na celu pokazania jakim jestem wspaniałym odkrywca. wrecz przeciwnie moje doswiadczenie nie moze równac sie z waszym. może macie racje szczescie nowicjusza..
ale nie mówcie ze jezeli jestem młodszy od was to nie moge byc odkrywca.. troche dziwne. wiec jeszcze raz przepraszam. mysle ze zaczniemy wszystko od nowa;] prosze o troche wyrozumiałości;]
pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie