Mr.Dezerter.1918 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 nie rozmawiamy na temat. jesli cos jest nie tak prosze na priv pisac
cis Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Mr.Dezerter.1918 ja troche wiecej chodze po biesach i wiecej widziałem ;] "I tu chyba dalsza dyskusja wydaje się bezcelowa.Huku nie wiem o jaki szacunek Ci chodzi. Po prostu uzmysłowiłem przysłowie nie wszystko piekne co sie świeci. Pozory mylą w wielu postach tutaj nagminnie, już nie będę sie zagłebiał, w których, zabawa trwa karawana jedzie dalej. Co do tworzenia wątków, był juz taki jeden dawno dawno temu na zyczenie niektórych wykonczony, tak jak i mój udział na tym poletku.
aro75 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 LUDZISKA !!! Miał być wątek o biesach a nie o waszych wzajemnych ŻALACH !!! Następny wątek który idzie w piz dziec.Pozdrawiam
huk 100 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 no cóż Rafale myślałem że pisząc o szacunku zatrybisz iż z szacunku do ciebie nie zauważę sarkazmu do mnie i nie będę ci odpisywał , zresztą wiem -że znając cię co bym ci nie odpisał to i tak cię nie usatysfakcjonuję - dzięki że zajrzałeś na forum i przywołałeś wszystkich od porządku - pozdro
Mr.Dezerter.1918 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 cis. no i ok. przysłowie jest ja nie wykorzystałem moja wina.dzięki za posty ;] pozdro
Mr.Dezerter.1918 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=690423#1281203panowie pomoc wskazana;p...pozdro
Mr.Dezerter.1918 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 znacie panowie takie trzy górki Krąglica, Maguryczne i Chryszczata? ktoś był na nich? osobiscie zaliczyłem wczoraj Krąglice. a dzis Chryszczatą . chyba którys raz z rzędu;] niestety tylko jedna klamra wczoraj carska" bo dzis mnie deszcz złapał ;p słyszałem o ciekawych opowiesciach o nich ;p moze przyblizycie ich temat?
huk 100 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 co się tyczy wykrywki - co za różnica że ci pokazuje 74 a nie 78 :) co do Cisa to lepiej sobie odpuść -dobrze ci radzę :) -pozdro
Mr.Dezerter.1918 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 tyfus nie nie chwilowe zawianie;]huk. wiem;p ja nie chce miec wrogów no wiem. ale ciekawi mnie historia tych miejsc;]czytałem o niech troche i co siak to inna opowiesc;]no ale co z tego ze 20 lat temu ;p? i tak duzo jeszcze kryja w sobie;] za kazdym razem jak tam ide cos wyciagne bagnet klamre itp takie pirdołki ale są ;]
danieloff Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Heh, reinkarnacja agnetaSS"? Albo jakiś jego kuzynek:-)
Mr.Dezerter.1918 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 tzn z tego co wiem to pierwsza wojna;] podoficerski chyba ten szerszy;] bo wiem ze jest jeszcze tego samego kroju ale węższy;]
pawel888 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 No to mi dezerter poprawił humor na cały tydzień :)))Dobrze że leże, w przeciwnym wypadku spadł bym z krzesła. Dezerter stałeś się moim ulubionym laikiem na tym forum. Gratulacje P.S19/2= wiek :)
tyfus Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Panowie, tak sami z siebie skończą kasztanić - czy może nie ?
Mr.Dezerter.1918 Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Napisano 3 Lipiec 2011 jeszcze tylko jeden post nie na temat.Panowie chciałem was przeprisic za swoje chamstwo. moje posty nie miały na celu nikogo urazi i równiez nie miały na celu pokazania jakim jestem wspaniałym odkrywca. wrecz przeciwnie moje doswiadczenie nie moze równac sie z waszym. może macie racje szczescie nowicjusza..ale nie mówcie ze jezeli jestem młodszy od was to nie moge byc odkrywca.. troche dziwne. wiec jeszcze raz przepraszam. mysle ze zaczniemy wszystko od nowa;] prosze o troche wyrozumiałości;]pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.