mjr Ponury Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Moja babcia na Dkwce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 I kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 A ty Kudłaty wnioskuje z twojego nicku że jeździsz na HD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Jeżdze Utalem przerobionym:) A z HD to mam silnik do Wlki:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Uralem, mała pomyłka:) Na HD narazie odkładam sianko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler153 Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Sapertorun - mam goraca prosbe - skontaktuj sie ze mna. znam dwie osoby, ktore zajmuja sie historia Podkowy. maja takie motocykle i sporo informacji na ich temat. napewno dowiesz sie czegos nowego.mail w loginie dziala.pozdrawiamtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Niestety nie mam inforamcji , gzie były zrobione te fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Witam. Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada zdjętka Simsona Awo (oczywisćie z tamtych lat), jeżeli ktos posiadai chciałby sie podzielic będe wdzieczny.a jak by co to mozna na maila .blazej_cz1@wp.plpozdBłażej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajkub Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Witam (jestem owy" na tym Forum)i od razu mam prośbę o pomoc.Wykonuję modele motorów z IIWS w skali 1/25 (szumnie powiedziane - zrobiony BMW R 75 i Harley WLA w budowie)poszukuję wszelkich materiałow na temat motorów używanych w Polskich Siłach Zbrojnych. Typy, zdjęcia , rysunki,malowanie, oznaczenia taktyczne, jednostki w których były używane itp. Za wszelka pomoc będę bardzo wdzieczny. Pozdrawiam, Rajkub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Na tym zdjęciu widać dwa motocykle i wrak ciężarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Sorki zapomniałem załadować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Jeszcze jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 To mój wrak z epoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Tego czeka remont. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Tą perełkę też czeka remont, Praga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nww Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 polskie oddzialy zwiadowców motocyklowych a motory to m-72,zdjęcie z lat 50,te samoloty to bombowe ił-28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nww Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 coś cywilnego tez z lat 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajkub Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Mam pytanie dotyczące motorów,których zdjęcia załączyli SLAW100 (2004.03.14) i marop (2005,04,19). Optycznie są to maszyny bardzo podobne do siebie. Czy ktoś mógłby wrzucić parę słow na ich temat?DziękiR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Witam Rajkub,nie wiem o jakie podobieństwo ci chodzi?Motocykl prezentowany przez SLAW100 to napewno anglik i chyba się nie pomylę,Royl Enfield WD/CO (wersja militarna).Motocykle prezentowane przeze mnie to NSU 201 ZDB,DKW KS 200,PRAGA 500,każdy ztych motocykli różni się wizualnie i konstrukcyjnie .Podobieństwo jakie jest między nimi to,tylko że mają ramę ,koła, silniki i większość podzespołów ,które mają inne motocykle.Lączy je napewno jedno, to że wszystkie są przedwojenne lub wojenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajkub Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Widzisz marop, nie każdy jest takim znawcą motorów jak Ty, dlatego moja prośba o pomoc. Dla laika jakim jestem przednie zawieszenie, silnik sprawiają wrażenie podobnych, w odróżnieniu od np. BMW R75. Harley Davidson WLA, WFMki, SHLki czy Komara.Twoja pomoc jest dla mnie bardzo cenna, gdyż teraz mając dokładną nazwę Anglika" mogę poszukać o nim więcej infromacji w necie nie szukając po omacku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajkub Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 A mówiąc o podobieństwach miałem na myśli Pragę i Royal Enfielda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefciu Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Cześć Taki może być? Też chyba z epoki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefciu Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Teraz sie udało...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.