Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 22na bęzynowni w Przewozie (granica). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 29Schuettoff, po rozebraniu i wysuszeniu iskrownika w piątek wieczorem, od soboty rano hasał o własnych siłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 31Pamiątkowa, grupowa fotka na tle Urzędu Gminy w Przewozie,bo Hans-Uwe (rocznik 28) i jego odziedziczona po ojcu Beemka (rocznik 28) tam się wychowali i mieszkali do nadejścia dzikich hord ze wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Z Przewozu motocykle udały sie przez granicę do miejscowości Wartha, na miejsce startu i do niedzieli wieczorem odbywały sie tam dzikie harce uczestników rajdu.W tym roku jedziemy z Warthy do Czech i z powrotem,jest ktoś chętny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Pamiątkowa plakieta z trasą rajdu z roku 1931.W naszym rajdzie musieliśmy w paru miejscach zmienić trasę, bo np most na Odrze w Bytomiu Odrańskim juz nie istnieje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Hans,dlaczego mi to robisz!? Znowu nie będę sobie miejsca mógł znaleźć. Gdybym był listo...o sorry,doręczycielem to pewnie cóś bym zdefraudował.Nie no,nie wieczorem takie fotki pokazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Mój ostatni post był o 15:30:00 wieczorem,masz rację było to wieczorem, bo czas jest względny.Kiedyś jak czekałem na frytki w Zielonej Górze, pani powiedziała,że będą za 3 minutki,te 3 minutki trwały 6 minut i 28 sekund (włączyłem stoper w zegarku). Pani powiedziała,że czas jest względny,dziś Ty też potwierdzasz teorię względności ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Hansdekawka no czapki z głów to są prawdziwe motorki z górnej pułki cud malina!!!!!!Catadero hehehe tak to jest mniemasz motorku)))) mogę tobie wypożyczyć na ten zlot do pożyczeni mam Komara na pedała hehhe )))))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 A może zamiast pożyczać taniej by wyszło zrobić w parę wieczorów taki model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 A poza tym pełno jest ogłoszeń w prasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Hans-Twoje fotki obejrzałem tuż przed dobranocką (a tej już nie i teraz nie mogę iść spać).Teraz będę sie tłukł po nocy jak ćma jakaś.Moskit-w życiu nie jeździłem na pożyczonym motocyklu-taką mam zasadę.Znam wartość pracy,jaką trzeba włożyć w skompletowanie i restaurację weterana.Tak więc i na Komara (Komar 230,na marginesie) się nie skuszę.Ale dzięki.Hi.Balans-reklama przedstawia zmodernizowany przez Carla von Dreise (bo już kierowany)model pojazdu wymyślonego przez Mede de Sivraca.Ten pozwalał na jazdę" tylko na wprost.Właśnie od Dreise wzięła się nazwa drezyna".Jeśli chodzi o ogłoszenia prasowe...musiałem sprzedać po kolei wszystkie motorki,bo była potrzebna duża kasa.Teraz też by się duża przydała,żeby coś kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Najlepiej coś takiego.Eeech,życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Sprzedaj butelki,starczy Ci na taki z koszem ;-)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Już sprzedałem. Starczyło na kosz. Teraz w nim przynoszę następne,hi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Witam Catadero nieźle sobie poczynasz tyle trunków wyskokowych nic nie chcesz się podzielić to tylko pozostaje powiedzieć Tobie zdrowia HEHEH !!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Podzieliłbym się ale te flaszki już nie istnieją.Pozostały na fotce.Tak jak i ten motocykl, którego tożsamości nie mogę od dawna ustalić.Na zbiorniku ma przypuszczalnie herb miasta i skrót nazwy oddziału (policji,straży poż.?)- KETR 7.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Stawiam na markę WELS która robiła motocykle w latach 1925-26. Co prawda widziałem rysunek motocykla z silnikiem 350 ccm 1 cylindrowym, ale nadwozie i zawieszenie przednie było praktycznie identyczne. Niestety w sieci" nic na temat tej firmy nie znalazłem. Ale może ten ślad ci pomoże. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.