Woodhaven Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 CWS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 ` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Ten Moto Guzzi z ostatniej foty trudny do rozpoznania.Może to być model GT przystosowany dla wojska lub Alce.Silnik wygląda na 500 ioe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Witam Ma pan do mnie malutka aluzje czy co bo z tą Hondą CX500://////A jak byś popatrzył to mogło mi się przewidzieć!!!!! (Raczej moje szybkie spojrzenie i nierozważna ID) i na dodatek zmyłka z Anglią))))))myślałem ze to M. To tyle do tamtego zdjęcia.Oczywiście ze TO Indian przecież ja to wystawiłem))))))hehehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 W sumie , mogło Ci się przewidzieć, ale 4 razy pod rząd???Więc pomyślałem sobie, że 5 razy to było by już za dużo i postanowiłem wybawić Cię z opresji ;-)I nie jest to zadna aluzja" , tylko pomoc koleżeńska ;-)))w końcu między innymi po to jest to Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 No to w ramach edukacji-rzadki motocykl z małego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Taka sympatyczna Kaśka,tak na co dzień w las i do błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Po remoncie i nowej farbie(kompozycja własna).Razem z chłopakami z Ustronia to czwarta sztuka w takim malowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 WitamCatadero jak ty coś wystawisz to)))))))))))Co za motocykl?!!!! Nie mam pojęcia??? Bart25 ładna ta Katarzyna)))))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Może to ten,tylko nie sportowy?http://www.classic-motorrad.de/galerie/displayimage.php?album=158&pos=5&PHPSESSID=fa3b4069ec897b2ad87584b8a6c1b9d8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Witam Tu jest fajna strona jak HD i BAS sobie pomykają)))))Catadero, ale historie tego zdjęcia prosimy))))))!!!!!http://pl.youtube.com/watch?v=dUfkoUMQTAU&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Panowie mam pytanie posiadam parę rzeczy no prawie cały motor dostałem od dobrego znajomego dzisiaj Hehehe No i mam problem mianowicie Jawy perzaki wychodził, jakich pojemnościach wiem na 100 % ze były 250 ccm z jednym cylindrem!!! Resztę to nie wiem????A tu mam proszę oglądnąć zdjęcia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Tu jest ten silniczek niby od niego!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 A tu lampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Błotniki jeden jest na pewno od niej, ale drugi to jakiś chyba terezniak hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 KUR......M @#$%^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 A tu rama tyle ze pomalowana na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Przód tabliczka jest ale nie czytelna bo jest z blaszki i przerdzewiała :///// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 A tu suwaki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 A tu moje potwierdzenie tylko ze jestem ciekawy ile egzemplarzy wyszło Perak 350 ccm i ile 250 ccm !!!!Szukałem w Czeskich stronach nie wiele tylko zdjęcia odnalazłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Dykta mam cos dla ciebie Heheehhh A tu jeszcze jedna Perak tylko że 250 ccm http://www.kvh-chocen.unas.cz/dkw_250_nz.htm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 NO to weszło ;)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 A tu zagadka no i kto odgadnie )))))))))) co za motocykl !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.