Swiety82 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Yeti, Tyfus i Woytas mają dosyć roboty i bez nowego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Ja mogę spinać" w sensie administracyjnym - na moda musi być fachowiec. Do działu marynarskiego" także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Oj, Swięty82, bardzo się mylisz!....Yeti, Tyfus i Woytas mają dosyć roboty i bez nowego działu...Wystarczy wstać 6-godzin wcześniej, aby podwoić wydajność.Czy Ty, nie czytasz ze zrozumieniem?? To może tak; sztrafkompanii".Będzie bardziej po europejsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Wojtek dzięki że odświeżasz!No zgłaszać się bo znowu uschnie wątek. Wiem, że chętnych jest sporo tylko wstydzą się przyznać... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 I pamiętaj o ŚP. Wincentym Pstrowskim, który patrzy na Ciebie, krzywym" oczkiem , z Niebiesiech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Specem w tej dziedzinie myślę, że jest kopijnik2. Warto by go zwerbowa/zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Popieram zbyńka,kopi pasuje :),pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 kopi + bjar; moje propozycje, ja w tym temacie , nie latam", ale Obaj, to dobrzy saperzy".gw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 kopi jest na emeryturzemłode lwy" rządzą...pomysł wydzielenia numizmatyki- jeszcze chyba za wczesny jest...osłabi to dynamikę obecnego forumczyli przysporzy bytów" których i tak nie ma...ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 E tam... Jaka emerytura :) a tak poważnie taki dział jest jak najbardziej na miejscu,numizmatyka interesuje się od bardzo dawna i lubię ten temat bo jest ciekawy zwłaszcza przy starszych monetach :) wątków z monetami jest tak wiele że śmiało może być oddzielny dział,ten co lubi umizmatykę" nie musiałby widzieć w swoim dziale,guzików,klamer i innych odznaczeń a ten co lubi odznaczenia klamry i guziki czyli militaria nie musiałby szukać między monetami,z doświadczenia wiem że nie zawsze zainteresowania militariami i monetami idą w jednej parze :)tak więc jestem jak najbardziej za tym działem :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 tak nieśmiało podpowiem...heraldyka, butonistyka, sfragistyka i numizmatyka - w jednym stały domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 heraldyka, butonistyka, sfragistyka oczywiście, że powinny być razem z numizmatyką :).Mam nadzieję, że dział powstanie - interesuje się tym od dawna, jestem na kilku forach w tej tematyce ale pod innym nickiem (Miś):) i wiem, że tutaj ten dział by nie był opustoszały :D. Ja się na moda nie zgłaszam - zbyt przejmujące" :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 w jednym stały domu" no tak może i w jednym ale nie zbyt dużo mają one wspólnego w dzisiejszym świecie kolekcjonerów. Większość nastawia się na specjalizację (że się tak wyrażę), albo monety albo guziki, wydaje mi się, ze mało jest takich, którzy zbierają wszystko z tego jednego domu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 ... mało jest takich, którzy zbierają wszystko z tego jednego domu"...ależ nikogo nie namawiam by zmieniał swoje kolekcje...dyskutuję - sposób widzenia forum identyfikacji...gdzie stylistyka, historia, technologia, atrybutacja - wiążą ze sobą przedmioty z pokrewnych dziedzin...-------------------a w większości rozwiązujemy problemy podstawowe- wspólne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 kopi, dostałeś ewaloryzacje" w marcu ??? Dostałeś! Tylko dzięki, pracy Młodych Wilków",Nie ociągać się tylko, przystępować".Pozdrawiam gw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 kopi. Identyfikacja - przymknę oko, lecz zakładając wątek na myśli miałem całkowicie osobny dział w stylu Nasze odkrycia" + identyfikacja (przy okazji), tylko i włącznie zarezerwowany dla numizmatyków ew. anknociarzy"(bo w końcu banknot to też pieniądz). Ale(może) warto zastanowić się nad tym co sugerujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 No i zapał znikł a zapowiadało się tak fajnie :(,pozostaje identyfikować i pomagać w starym dziale ;),pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 A co ja mogę :) krankusiZgłoś się na moderatora... może w końcu coś ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Oj zbyniek no nic nie możemy ;),w dziale numizmatyka mógłbym być moderatorem jeżeli była by taka wola użytkowników i górnego szczebla :)sam przecież nie zrobię tego działu i nie zrobię się modem :)dla mnie temat numizmatyki jest bardzo znany więc na pewno bym pomógł,ale jak góra milczy to co począć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 Wojtuś, sazdat nowu adzieł jest chętny na moda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Wojtuś" ??? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2011 ble ble ble... ah te pierniki :DSwiety, pomóż lepiej a nie mi tu wytykasz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 No właśnie pomocy potrzebujemy w rozkręceniu tego działu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 Panowie jakoś zapał wygasł. Ja potrafię rozróżnić jedynie dostępny w obiegu bilon.A co z marynarką? Tylko proszę o poważne kandydatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Woytas dlatego napisałem że w numizmatyce pomogę jak najbardziej,ale w marynarce jestem cienki bolek,w tym zakresie to tylko wiedza z tv lub gazety :)Zapał nie wygasł tylko Ci co chcieli nie będą po dwa razy pisali na ak",jeżeli już będzie taki dział to mogę się założyć że będzie miał bardzo duże zainteresowanie,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.