Skocz do zawartości

Nowy dział by sie przydał

zbyniek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Oj, Swięty82, bardzo się mylisz!
....Yeti, Tyfus i Woytas mają dosyć roboty i bez nowego działu...

Wystarczy wstać 6-godzin wcześniej, aby podwoić wydajność.

Czy Ty, nie czytasz ze zrozumieniem?? To może tak; sztrafkompanii".
Będzie bardziej po europejsku.

E tam... Jaka emerytura :) a tak poważnie taki dział jest jak najbardziej na miejscu,numizmatyka interesuje się od bardzo dawna i lubię ten temat bo jest ciekawy zwłaszcza przy starszych monetach :) wątków z monetami jest tak wiele że śmiało może być oddzielny dział,ten co lubi umizmatykę" nie musiałby widzieć w swoim dziale,guzików,klamer i innych odznaczeń a ten co lubi odznaczenia klamry i guziki czyli militaria nie musiałby szukać między monetami,z doświadczenia wiem że nie zawsze zainteresowania militariami i monetami idą w jednej parze :)tak więc jestem jak najbardziej za tym działem :) pozdrawiam.

heraldyka, butonistyka, sfragistyka oczywiście, że powinny być razem z numizmatyką :).
Mam nadzieję, że dział powstanie - interesuje się tym od dawna, jestem na kilku forach w tej tematyce ale pod innym nickiem (Miś):) i wiem, że tutaj ten dział by nie był opustoszały :D. Ja się na moda nie zgłaszam - zbyt przejmujące" :)).

w jednym stały domu"

no tak może i w jednym ale nie zbyt dużo mają one wspólnego w dzisiejszym świecie kolekcjonerów. Większość nastawia się na specjalizację (że się tak wyrażę), albo monety albo guziki, wydaje mi się, ze mało jest takich, którzy zbierają wszystko z tego jednego domu".

... mało jest takich, którzy zbierają wszystko z tego jednego domu"...

ależ nikogo nie namawiam by zmieniał swoje kolekcje...

dyskutuję - sposób widzenia forum identyfikacji...
gdzie stylistyka, historia, technologia, atrybutacja - wiążą ze sobą przedmioty z pokrewnych dziedzin...

-------------------
a w większości rozwiązujemy problemy podstawowe
- wspólne...

kopi. Identyfikacja - przymknę oko, lecz zakładając wątek na myśli miałem całkowicie osobny dział w stylu Nasze odkrycia" + identyfikacja (przy okazji), tylko i włącznie zarezerwowany dla numizmatyków ew. anknociarzy"(bo w końcu banknot to też pieniądz). Ale(może) warto zastanowić się nad tym co sugerujesz:)

Oj zbyniek no nic nie możemy ;),w dziale numizmatyka mógłbym być moderatorem jeżeli była by taka wola użytkowników i górnego szczebla :)sam przecież nie zrobię tego działu i nie zrobię się modem :)dla mnie temat numizmatyki jest bardzo znany więc na pewno bym pomógł,ale jak góra milczy to co począć :).

Woytas dlatego napisałem że w numizmatyce pomogę jak najbardziej,ale w marynarce jestem cienki bolek,w tym zakresie to tylko wiedza z tv lub gazety :)Zapał nie wygasł tylko Ci co chcieli nie będą po dwa razy pisali na ak",jeżeli już będzie taki dział to mogę się założyć że będzie miał bardzo duże zainteresowanie,pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie