TWGrzegorz Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Witam!Mam pytanie odnośnie ceny opinaczy z poniższej aukcji:http://allegro.pl/buty-opinacze-do-munduru-deszczyk-unikat-wczesne-i1615666349.htmlCzy rzeczywiście są tyle warte? (tj. 610 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 No raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Liczy się stan eksponatu, są praktycznie nieużywane,a sporo ludzi kolekcjonuje LWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWGrzegorz Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Mam możliwość kupna takich w stanie magazynowym. Zastanawiam się czy 300 zł to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Witam!Te buty trafiły do sprzedającego ode mnie. Dosyć dawno... Ogólnie to rzadka sprawa! Kolejna kwestia, wielu kolekcjonerów LWP to za przeproszeniem fetyszyści, którzy lubią się w to wszystko ubrać i latać po chacie. Czasami rozmiar nabija cenę.300zł to chyba ich dosyć realna cena. Na tej aukcji pobiło się dwóch kupujących, stąd te 6 stówek. Jednego z resztą znam /tego co przegrał.../. Trzy dni zły chodził, że nie udało mu się ich kupić.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Pan Plutonowy? TW Grzegorz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topemo Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 za polowe tej ceny to ja mam BSy a nie zwykle opinacze, cena jest z kosmosu moim zdaniem. Opinacze nie sa jeszcze towarem ciezko dostepnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 to nie są zwykłe opinacze kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 ile dziurek miały te opinacze w szeregu? 6 czy 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.