dominikp199217 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2011 obejrzalem zdjecia i az troche zal sciska jak widac jak marnieja ... ale ilosc zadziwia ;) pozdro http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150217845966401.311692.130478361400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Wygląda jak filia MOB że Skarżyska Kamiennej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas P Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Prawie jak filia, brakuje tylko zielonych porostów. Pewnie za słabo podlewają tam eksponaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Jak dla mnie super.Bardziej mi się podoba niż nasze muzea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 http://odkrywca.pl/kreta-1941-prywatne-muzem,682241.html#682241 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Podobno prywatne muzeum, u nas gościu już by latał w pasiaku a fantami podzielili by się prokuratorzy i policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Dlaczego miałby latać w pasiaku? Posiadając Prywatne Muzeum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 A przykład naszego powstańca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Proszę, pokaż mi gdzie jest napisane że Pan Major Nowakowski(bo zapewne o niego Ci chodzi) posiadał swoje własne, legalne, Prywatne Muzeum? Na jakiej podstawie wysnułeś taki wniosek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholera Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 muzeum nie muzeum ale jak nie własne to niby czyje? może Premiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Pod nazwą MUZEUM" kryje się (być może) definicja prawna, a że Pan Powstaniec jechał na lewo to i oberwał. to cii dopiero zaraza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Ok w takim razie sorry, byłem przekonany że Pan Powstaniec miał prywatne muzeum legalnie działające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 wszystko fajnie ,ale ja tam nawet repliki widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholera Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 a dla mnie kluczowymi słowami jest własne"i prywatne", a to Pana Majora z całą pewnością dotyczyło. A już jak to zwał, czy muzeum", czy lewizna" to dla mnie nie ma znaczenia, są to konstrukcje słowne nie warte funta kłaków, w przeciwieństwie do własności prywatnej, która jest [wzorcowo] nienaruszalna.pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Niestety Pan Nowakowski nie posiadał Prywatnego Muzeum, w tym cały szkopuł. Gdyby wcześniej ministerialnie dopełnił formalności nie było by całej sprawy. Całe życie pochwalałem i pochwalam to co robił Pan Nowakowski, niestety ktoś bardzo usilnie chciał się wykazać i to zrobił, a że kosztem kombatanta i edukacji to inna sprawa...Tylko że pomijając muzeum tudzież inną instytucję działającą w uzgodnieniu z Ministrem Kultury idziesz na lewiznę która jak widać, bez skrupułów nawet dla bohaterów jest bezwzględna, niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 No cóż, dalej żyjemy w komunie, możemy o tym gadać a nic tego nie zmieni, przynajmniej przez najbliższe czasy, a wracając do tematu, muzeum super, fanty co prawda niszczeją pod chmurką, ale taka lokacja ma świetny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 Powiecie mi może w jakim mieście mogę znaleźć to muzeum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.