Skocz do zawartości

Muzeum II wojny na Krecie !

dominikp199217

Rekomendowane odpowiedzi

a dla mnie kluczowymi słowami jest własne"i prywatne", a to Pana Majora z całą pewnością dotyczyło. A już jak to zwał, czy muzeum", czy lewizna" to dla mnie nie ma znaczenia, są to konstrukcje słowne nie warte funta kłaków, w przeciwieństwie do własności prywatnej, która jest [wzorcowo] nienaruszalna.

pozdro!!!

Niestety Pan Nowakowski nie posiadał Prywatnego Muzeum, w tym cały szkopuł. Gdyby wcześniej ministerialnie dopełnił formalności nie było by całej sprawy. Całe życie pochwalałem i pochwalam to co robił Pan Nowakowski, niestety ktoś bardzo usilnie chciał się wykazać i to zrobił, a że kosztem kombatanta i edukacji to inna sprawa...

Tylko że pomijając muzeum tudzież inną instytucję działającą w uzgodnieniu z Ministrem Kultury idziesz na lewiznę która jak widać, bez skrupułów nawet dla bohaterów jest bezwzględna, niestety...

No cóż, dalej żyjemy w komunie, możemy o tym gadać a nic tego nie zmieni, przynajmniej przez najbliższe czasy, a wracając do tematu, muzeum super, fanty co prawda niszczeją pod chmurką, ale taka lokacja ma świetny klimat

• 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie