lina_90 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 Witam! Dziś panowie grube trafienie. Masa ale to masa częsci, z czołgu, może i transportera? trafiła się nakładka na gąsienice, jakieś drobniejsze blachy. wszystko na foto. Prosiłbym o rozpoznanie co to i od jakiego tanka.pozdro
lina_90 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 Koło, bardzo duża średnica. Wymiary jutro.
Woodhaven Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 4-5 blacha zbiornikahttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=636583#846503
lina_90 Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Napisano 30 Czerwiec 2011 Słucham? Nie chodzi tu o nabijanie kasy. Wytłumacz mi po co ma to leżeć u mnie i tylko rdzewieć dalej? Skoro ktoś może to wykorzystać do odrestaurowania jakiegoś czołgu, i nie nabijam kieszeni bo całą kasę z tego przeznaczam na zakup jakichś fajnych fantów które zasilą mi kolekcje a nie będą leżeć gdzieś pod ogrodzeniem i rdzewieć dalej.
lina_90 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 14. Jak tylko przytargam to do domu, umyję dokładnie myjką ciśnieniową, może coś farby wyjdzie, lepiej będą widoczne kontury itd. Za wszelkie sugestie dzięki wielkie.
lina_90 Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Napisano 8 Czerwiec 2011 Ogromne dzieki za identyfikację. Jeszcze pare fotek. Z tego dołka to już wszystko, Jak umyję i wypiaskuję wrzuce lepsze fotki może coś jeszcze uda się zidentyfikować
Pytanie
lina_90
pozdro
61 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.