cryssmar Napisano 26 Maj 2011 Autor Share Napisano 26 Maj 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r_SHwVaMR6U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Z jednej strony śmieszne,a z drugiej tragiczne...jaja sobie robią z niedoszłego prezydenta....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Ale to już było...wino39 (548 / 83) 2009-01-14 13:28:18http://www.youtube.com/watch?v=r_SHwVaMR6U&feature=relatedtu dopiero śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 było nie było ale ja nie widziałem, nie wiedziałem ze takie osobistości popularyzują nasze hobby. To zaszczyt! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Jaki zaszczyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 No jak? Nie jeden, nie dwóch by chciało z kandydatem po lesie pospacerować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 no właśnie,,bo nie będzie niczego,, http://www.metacafe.com/watch/474863/kononowicz_zaprzecza/ i wszystkim kobietom w dniu ich wszystkich imienin i dużo p p p pieniążków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Kononowicz jak Kononowicz, ale ten Golf GTI - WYPAS...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 baaaa gti tdi bi turbo twin harger vr6 syncro quattro Wolfsburg edition kamei :) z jakim wykrywaczem on chodził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 jak Kononowicz się tu pcha to iczego nie będzie";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Żadnych fantów nie będzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 żadnych leśników tylko policja wszędzie, to będzie!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 wszystko nam wykopie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Panowie! Teraz to już nie ma sensu! Kończymy z exploracją... Ostatni gasi światło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Pstryk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Panowie jak by nie było to niedługo skończy się nasza zabawa, jest nas coraz więcej, takich jak my liczy się na tysiące, takich gorszych od nas (hieny) na dziesiątki tysięcy wykrywki coraz lepsze poszukiwaczy coraz więcej no a fanty nie chcą się w ziemi mnożyć. może nie za rok może nie za 50 ale przyjdzie taki moment ze znalezienie łuski będzie opijane długimi godzinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 nie ma takiej tragedii dużo osób sezonowych kupuje wykrywke wyskoczy 2-3 razy po czym nie znajdując skarbu daje sobie spokój i sprzęt ląduje w kącie lub na allegroz wykrywkami to od czasu minelabowskiego FSB to za bardzo nie posunęli się do przodu jedynie co nowy sprzęt to czułość podkręcona i zmiana nazwyfanty można kopać nawet na zchodzonym terenie sam przekonałem się jak kopałem ostatnio na dziurowisku pozostawionym przez pseudo poszukiwaczy ale to szkoda strzępić języka robić swoje i nie oglądać się za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 no nie powiem ja chodzę po 5 razy w to samo miejsce i zawsze coś znajdę ale jednak liczba fantów jest ograniczona. a co do wyrywek,hmmm są niezłe teraz :) jak Argo będzie tańszy to się przesiądę na używany a na razie ganiam z proximą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 @ psioter5 w/g Ciebie Ci bez dostępu do internetu i nie użytkownicy Odkrywcy to hieny?Miałbym poważne obawy przed konstruowaniem takich ocen ludzi w taki sposób jak Ty to robisz.Mam wielu kolegów nie mających nic wspólnego z portalami,którzy prezentują większy poziom wiedzy zaczerpniętej z życia,podręczników,własnych doświadczeń i zamiłowania do historii,niż niektórzy...i ja też do nich się zaliczam.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 dzieci3 na pewno nie dokonałem podziału na takich którzy maja internetu i są dobrzy i na takich co nie maja i są źli, tylko stwierdziłem że my jako odpowiedzialni poszukiwacze stanowimy mniejszość. A to czy ktoś jest zarejestrowany na odkrywcy czy nie to w ogóle się do tego nie ima. Nie wiem jak to przeczytałeś że tak to zinterpretowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Eeeee... chyba nie. Psioter miał wizję Apokalipsy i zawładnięcia Światem przez zombie i hieny z wykrywaczami ( nie wiem- może będą implantów lub chociaż złotych zębów szukać )?A bardziej serio- liczba osób, które nie bywają/piszą na portalach branżowych, a mają kolekcje i odkrycia, przy których niejedno muzeum wysiada, mogła by Go zaskoczyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 No niestety duża liczba ludzi posiada w kolekcji przedmioty którymi się nie bardzo można chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Niekoniecznie o ym" myślałem, ale też może być, przy okazji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Jak by nie było czym bardziej ktoś się ukrywa tym większe podejrzenia wobec niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Stawiam, że na Odkrywcy" i innych forach ranżowych" można zobaczyć jakieś 5% ogółu krajowych trafień. Ludzie kopią takie rzeczy, że pałka mięknie. I nigdy tego na Odkrywcy" nie zobaczycie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.