Skocz do zawartości

Kononowicz jako saper

cryssmar

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jak by nie było to niedługo skończy się nasza zabawa, jest nas coraz więcej, takich jak my liczy się na tysiące, takich gorszych od nas (hieny) na dziesiątki tysięcy wykrywki coraz lepsze poszukiwaczy coraz więcej no a fanty nie chcą się w ziemi mnożyć. może nie za rok może nie za 50 ale przyjdzie taki moment ze znalezienie łuski będzie opijane długimi godzinami.

nie ma takiej tragedii dużo osób sezonowych kupuje wykrywke wyskoczy 2-3 razy po czym nie znajdując skarbu daje sobie spokój i sprzęt ląduje w kącie lub na allegro

z wykrywkami to od czasu minelabowskiego FSB to za bardzo nie posunęli się do przodu jedynie co nowy sprzęt to czułość podkręcona i zmiana nazwy

fanty można kopać nawet na zchodzonym terenie sam przekonałem się jak kopałem ostatnio na dziurowisku pozostawionym przez pseudo poszukiwaczy ale to szkoda strzępić języka robić swoje i nie oglądać się za siebie

no nie powiem ja chodzę po 5 razy w to samo miejsce i zawsze coś znajdę ale jednak liczba fantów jest ograniczona. a co do wyrywek,hmmm są niezłe teraz :) jak Argo będzie tańszy to się przesiądę na używany a na razie ganiam z proximą.

@ psioter5 w/g Ciebie Ci bez dostępu do internetu i nie użytkownicy Odkrywcy to hieny?
Miałbym poważne obawy przed konstruowaniem takich ocen ludzi w taki sposób jak Ty to robisz.
Mam wielu kolegów nie mających nic wspólnego z portalami,którzy prezentują większy poziom wiedzy zaczerpniętej z życia,podręczników,własnych doświadczeń i zamiłowania do historii,niż niektórzy...i ja też do nich się zaliczam.
Pzdr.

dzieci3 na pewno nie dokonałem podziału na takich którzy maja internetu i są dobrzy i na takich co nie maja i są źli, tylko stwierdziłem że my jako odpowiedzialni poszukiwacze stanowimy mniejszość. A to czy ktoś jest zarejestrowany na odkrywcy czy nie to w ogóle się do tego nie ima. Nie wiem jak to przeczytałeś że tak to zinterpretowałeś.

Eeeee... chyba nie. Psioter miał wizję Apokalipsy i zawładnięcia Światem przez zombie i hieny z wykrywaczami ( nie wiem- może będą implantów lub chociaż złotych zębów szukać )?

A bardziej serio- liczba osób, które nie bywają/piszą na portalach branżowych, a mają kolekcje i odkrycia, przy których niejedno muzeum wysiada, mogła by Go zaskoczyć :-)

Stawiam, że na Odkrywcy" i innych forach ranżowych" można zobaczyć jakieś 5% ogółu krajowych trafień. Ludzie kopią takie rzeczy, że pałka mięknie. I nigdy tego na Odkrywcy" nie zobaczycie ;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie