Skocz do zawartości
  • 0

Skrzynka wh i stary brezentowy plecak, cos innego?

lina_90

Pytanie

Napisano
Witam! Jak w temacie. Skrzynka wygląda na coś z tematu wh, patrząc na zapięcia. Pomalowana wtórnie pod spodem przebija się zielona farba. Pojemnik na optykę, części? Kolejna sprawa to dziwne brezentowe cos, nie mam kompletnie pojęcia cóż to takiego, strasznie zabrudzone nie mogę doszukać się żadnych sygnatur. to coś cywilnego? Wszelkie sugestie bardzo mile widziane.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Postaram się go dziś przeprać. Co do tej apteczki wewnątrz zielona farba, na zewnątrz pod tą podkładową jest czerwona.
Napisano
Witam! Jak w temacie. Skrzynka wygląda na coś z tematu wh, patrząc na zapięcia. Pomalowana wtórnie pod spodem przebija się zielona farba. Pojemnik na optykę, części? Kolejna sprawa to dziwne brezentowe cos, nie mam kompletnie pojęcia cóż to takiego, strasznie zabrudzone nie mogę doszukać się żadnych sygnatur. to coś cywilnego? Wszelkie sugestie bardzo mile widziane.
Napisano
Michał troszke sie pospieszyłeś. Apteczka jest Powojenna z Autobusu. Pokrowiec moim zdaniem jest na klucze/przybory, tylko ciężej z datowaniem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie