Skocz do zawartości
  • 0

Futerał na nakrycie głowy

Erich Honecker

Pytanie

Napisano

Tak naprawdę nie wiem do czego mógł służyć ten futerał . Jednak jakoś trzeba zatytuować wątek , a z futerałem na nakrycie głowy to kojarzy mi się najbardziej ( wiem , że funkcjonowało kiedyś coś takiego bo znalazłem w necie , ale nie identyczne ) . Materiał zewnetrzny wygląda na laminowany lakierowany brezent . Na wieczku posiada (chyba sa to inicjały ) L. O. Jednak z drugiej strony ten zamykany na kluczyk zamek trochę zbija mnie z tropu bo kto zamykał by jakąś czapkę na kluczyk ?

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A dodatkowo do wyszukania identycznego, bowiem troche wzorow bylo (na ogol brazowe z raczka, czesto z inicjalami uzytkownika i zamykane):
http://www.google.co.uk/search?um=1&hl=en&rlz=1I7ADFA_en&tbm=isch&sa=X&ei=ECTZTdCoGcWq8APxodyDBQ&ved=0CDgQvwUoAQ&q=top+hat+box+leather+box&spell=1&biw=1260&bih=672
Napisano

Tak naprawdę nie wiem do czego mógł służyć ten futerał . Jednak jakoś trzeba zatytuować wątek , a z futerałem na nakrycie głowy to kojarzy mi się najbardziej ( wiem , że funkcjonowało kiedyś coś takiego bo znalazłem w necie , ale nie identyczne ) . Materiał zewnetrzny wygląda na laminowany lakierowany brezent . Na wieczku posiada (chyba sa to inicjały ) L. O. Jednak z drugiej strony ten zamykany na kluczyk zamek trochę zbija mnie z tropu bo kto zamykał by jakąś czapkę na kluczyk ?

Napisano
Na cylinder do trabanta.
Nie podajesz żadnych wymiarów, ale jedyny kształt jaki przypomina ten pojemnik to czako policyjne. Galowe było rzadko używane, wiec może spoczywało w pojemniku aby uniknąć kurzu itp. ?

C.

Na cylinder były wyłącznie okrągłe pudła o śr. ca 30cm. z pokrywą. I nie spotkałem innego niż w kolorze czarnym,

C.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie