Tadrom Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 zapomniałem o zdjęciu, które teraz dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 dawałem już kiedyś na forum ten link, ma klimat ta gra :)http://sites.google.com/site/samsimulator1972/home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Steell, to jest symulator Wołchowa", rakiet przeciwlotniczych, a autorowi postu chodziło o rakiety - protoplastów Scuda"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 tam jest więcej symulatorów, na pewno NEWA I KRUG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Mozets ,gdyby były komórki i cyfrówki wtedy to ty byś zrobiłzdjęcie?Ja w Krakowie miałem na ,,stanie,, symulator ppk Malutka,,na takim zawaliście wielkim Krazie.Chłopie jak ja bym zrobił zdjęcie to nawet nie wiem co by było.I ciężko mi sobie było wyobrazić co by ze mną było w pierwszorzutowej jednosce.,Jak jechaliśmy na Tarczę to szef kontrwywiadu szkoły powiedział że,, nogi z dupy powydziera debilowi co zrobi zdjęcie,, Gożdzika,,Wieczorem w Dzienniku pokazywali Gożdziki w boju.A Ty symulatory sprzętu rakietowego?O mój Boże Ja za żadne skarby i pieniądze w tej epoce.Może dziś jest inaczej i każdy fotki robiPanowie wtedy to uff.Mozets mam rację czy nie?Może tylko panikuję.Mapa była tajna,powielacz zakazany i aparat Smiena w kieszeni ;pstryk wyrzutnia Skud,pstryk system naprowadzania KUB itd.T-72 nie ma problemu każdy pstryka i wysyła wujkowi w RFN-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.