s_boj Napisano 12 Maj 2011 Autor Napisano 12 Maj 2011 to zamknięcie manierki zostało chyba wygięte i całość miała jak mniemam wtórne zastosowanie w gospodarstwie :)
s_boj Napisano 12 Maj 2011 Autor Napisano 12 Maj 2011 Zaglądałem na myvimu i niby podobna do niektórych niemieckich, wiem, że są na Forum Użytkownicy, którzy od razu będą umieli ją określić, bez mojego gdybania. Proszę o odpowiedź, jeżeli ktoś takową zna.P.S. po udzieleniu odpowiedzi, udzielający może napisać wyjaśniający e-mail do visa, informujący iż nie jest jeleniem :D
s_boj Napisano 12 Maj 2011 Autor Napisano 12 Maj 2011 to zamknięcie manierki zostało chyba wygięte i całość miała jak mniemam wtórne zastosowanie w gospodarstwie :)
s_boj Napisano 12 Maj 2011 Autor Napisano 12 Maj 2011 to z prawej strony, to podobno część od przedpotopowego grajbera, ale chciałbym się upewnić
s_boj Napisano 12 Maj 2011 Autor Napisano 12 Maj 2011 no oczywiście, że tak!mój błąd!wiedziałem, że coś na m" :Da od jakiej i z jakiego okresu? i czy rzeczywiście wtórnie wygięty zaczep?
Hebda Napisano 12 Maj 2011 Napisano 12 Maj 2011 :)zaczep jak najbardziej prawidłowyogólnie cała jest po przejściachhttp://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=mena%BFka+&ws=photo&id_forum=2&forum=onten niby guzik z jakiego metalu?nie jest to denko baterii?
s_boj Napisano 12 Maj 2011 Autor Napisano 12 Maj 2011 a umiałby ktoś tak a oko" powiedzieć jakiej menażki zwłoki wykopałem, żebym nie musiał się przebijać przez stosy zdjęć? :)
Pytanie
s_boj
to zamknięcie manierki zostało chyba wygięte i całość miała jak mniemam wtórne zastosowanie w gospodarstwie :)
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.