niechludow Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 Ciężki przedmiot, według mnie część jakiegość urządzenia elektrycznego. Pośrodku zwój z drutu aluminiowego, resztki jakiejść izolacji, różne pokretła itp.Nie dopatrzyłem się sygnatur.
niechludow Napisano 14 Maj 2011 Autor Napisano 14 Maj 2011 Potwierdzone, że to kierunkowskazy.Prośba do Catadero: jakiego pojazdu dotyczy przedstawiony przez ciebie schemat? czy możesz mi przesłać wyraźniejsze zdjęcie?W dołku było jeszcze dużo drobnych przedmiotów, które przypominają te ze schematu. Być może uda się określić co tam rozebrano.
tomek112 Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Telefon wygląda na MB(przycisk się naciskało raczej w czasie nadawania)Chyba cztery kabelki wychodzą z mikrotelefonu?Powinien być w obudowie jeszcze gdzieś z boku otwór na korbkę induktora.
karabin Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 ,,Iglica,, jest łudząco podobna do osi koła motocyklowego.Pozdrawiam
niechludow Napisano 13 Maj 2011 Autor Napisano 13 Maj 2011 w dołku obok wyszło takie urządzenie. Pewnie silnik lub prądnica.
Catadero Napisano 14 Maj 2011 Napisano 14 Maj 2011 To jest przykładowa instalacja elektryczna BOSCH dla samochodu (wydanie 1942) i wówczas tak skonfigurowaną instalacje miało dziesiątki modeli różnych marek.C.
niechludow Napisano 13 Maj 2011 Autor Napisano 13 Maj 2011 tabliczka z logo składającego się z liter: AECC.
niechludow Napisano 13 Maj 2011 Autor Napisano 13 Maj 2011 Tabliczka na której pierwszy wyraz to IMPORTANT,pozostałych jeszcze dokładnie nie odczytałem.
niechludow Napisano 13 Maj 2011 Autor Napisano 13 Maj 2011 Razem z silnikiem leżały takie przedmioty. Podobno to kierunkowskazy niemieckiego transportera.
Poszukiwacz_skarbów Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 1. Stawiam na spawarkę2. Oś koła motocyklowego
Catadero Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Zrzutowisko po warsztacie (?).2-włącznik lub przełącznik samochodowy,zdj. 3+wnętrze-fajka do świecy, samochodowa,przedmiot 4-naścienny włącznik/wyłącznik prądu,przedmiot nr 6-fajka do świecy, motocyklowa,przedmiot nr 7-np. włącznik kierunkowskazów lewy/0/prawy,nr8-część aparatu zapłonowego-kopułka rozdzielacza- do silnika 6-cylindrowego,nr9-jakiś stycznik/elektromagnes?
niechludow Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 poniżej kilka przedmiotów (juz wyczyszczonych)które wyszły razem z silnikiem.
niechludow Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 Ciężki przedmiot, według mnie część jakiegość urządzenia elektrycznego. Pośrodku zwój z drutu aluminiowego, resztki jakiejść izolacji, różne pokretła itp.Nie dopatrzyłem się sygnatur.
Pytanie
niechludow
Ciężki przedmiot, według mnie część jakiegość urządzenia elektrycznego. Pośrodku zwój z drutu aluminiowego, resztki jakiejść izolacji, różne pokretła itp.Nie dopatrzyłem się sygnatur.
72 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.