Skocz do zawartości
  • 0

Część z pojazdu?

bartek88

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
na twoim miejscu zajął bym się czymś innym , np. wypiekiem pączków , sprzedaj swój sprzęt , na pewno wyjdzie ci to na zdrowie , jest to część skrzyni biegów tzw. wodzik stosowana we wszelkiego rodzaju skrzyń biegów od powstania takowych , swoją drogą masakra
Napisano
mieczyk33 nie ładnie odzywasz się do kolegi. łapa ta wygląda na wozik ale ta podstawa ni jak ma się do skrzyni biegów.mieczyk tylko i po mnie nie jedz bo ja jestem mechanikiem :)
Napisano
mieczyk 33 nie jesteś na moim miejscu i nie prosiłem Cię o rady. Identyfikację pozostaw innym a sam zajmij się wypiekiem pączków.swoją drogą masakra"
Napisano
Może byłoby łatwiej, gdybyś podał wymiary a nie zdawkowe prośba o id"? Lenistwo?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 14:54 05-05-2011
Napisano
To jest to czego nie lubię w militarzystach. Facet prosi o pomoc a tu wieeelcy fachowcy dadzą Ci do zrozumienia że jesteś smieciem bez wiedzy.

Proszę bez offtopów.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 17:27 05-05-2011
Napisano
Takie zachowania na forum to nic nowego. Prośba do tych co czuwają by zwracali większą uwagę na tych co szukają zaczepki i odzywają się nie na temat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie