Skocz do zawartości
  • 0

Klamra do rapci? - srebro

amkk

Pytanie

Napisano

Witam,
Prośba o id przedmiotu. Lew z otwartą paszczą (w oczodołach zapewne brakuje kamyków). Z tyłu okrągły otwór - chyba do mocowania. Przedmiot srebrny. Wielkość około 5 cm 3cm.

Pozdrawiam

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,
Rewersik leci, na zdobieniu brak jakichkolwiek oznaczeń. Patrząc teraz zimnym okiem to wygląda mi to na okucie zamka. Catadero gdyby była to część o której piszesz z dwóch stron winna być identyczna.

Pozdrowienia

Napisano
A najlepiej amkk gdybyś dorzucił więcej fotek z różnych stron. Wtedy być może uda się coś więcej napisać. Patrząc na tą pojedyńczą fotkę ja również widzę okucie zamka. Zdrów
Napisano

Witam,
Prośba o id przedmiotu. Lew z otwartą paszczą (w oczodołach zapewne brakuje kamyków). Z tyłu okrągły otwór - chyba do mocowania. Przedmiot srebrny. Wielkość około 5 cm 3cm.

Pozdrawiam

Napisano
Nie wiem jak koledzy, ja pozostaję przy okuciu na drzwi, kufer itp. Na zagiętej częsci widać otwór do zamocowania. Fajny gadżet, szkoda, że nie w całości. Zdrów.
Napisano
Też myślałem o okuciu dziurki do klucza. Przedmiot był całkowicie spatynowany, po wyczyszczeniu w płynie do srebra zaczęły wychodzić srebrzenia - lepiej to widać po wewnętrznej stronie (masz rację nos wytarty jest do innego metalu). Dzięki.
Napisano
Moim zdaniem to jednak okucie do szuflady (dziurka od klucza). Znalazłem kiedyś identyczną, tyle że twoja wydaje się być z jednej strony zagięta a z drugiej ułamana. Na odwrocie powinien być numer serii albo producenta nie wiem dokładnie. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie