Corleone Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 W weekend trafiłem na oto taką zakrętkę w okolicach Głogowa. Może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł.
Corleone Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 zdjecie nr 2.Maćku ja myślałem nad zakrętką do manierki ale wersja zakrętki do baku paliwa jest sensowna :)
Poszukiwacz_skarbów Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 zrób zdjęcie z drugiej strony, jednak wydaje mi się, że może to być element motocykla, którym reguluje się siłę skrętu kierownicy - tzn. kierownica chodzi ciężej lub lżej :) tak mi się wydaje chodź moze to być zupełnie coś innego więc zrób zdjęcie z drugiej strony - może jest tam jakiś napis?
Poszukiwacz_skarbów Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 oj przepraszam, napisałem posta gdy nie było jeszcze drugiego zdjęcia - teraz widzę że to jakaś zakrętka - jednak na pewno nie do baku motocykla to może zakrętka do jakiejś beczki
Corleone Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisze jeszcze, że zakrętka" ta wyszła z okopu niemieckiego...
werewolf Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 dałbyś średnicę i byłoby jasne ;)wygląda jak zakrętka do handgranata niemieckiego ..
Corleone Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 Fanty z wykopków zostawiłem w garażu ale jutro zmierzę średnicę i dam znać :)
Corleone Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 No i chyba jednak mamy zakończoną identyfikację. Dziękuję za pomoc
Pytanie
Corleone
W weekend trafiłem na oto taką zakrętkę w okolicach Głogowa. Może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.