Oskario Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Napisano 25 Kwiecień 2011 Witam, czy spotkal sie ktos z czyms takim? W poblizu tego znajdowalem takze talary, z jakich czasów to może być?
Hebda Napisano 29 Sierpień 2012 Napisano 29 Sierpień 2012 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=kostiumowa&ws=txt&id_forum=allMożliwe że resztka klamry kostiumowej
HASAG40 Napisano 29 Sierpień 2012 Napisano 29 Sierpień 2012 wygląda na poletkowe trafionko:-)a mianowicie przychodzą mi na myśl dwa przedmioty szkatułka,skrzyneczka na drobiazgi lub jeszcze inaczej można sobie nazwać:-)lub element papierośnicy lub tabakierki itp.na moje 1830-1920r
kopijnik2 Napisano 29 Sierpień 2012 Napisano 29 Sierpień 2012 mnie - ie ma w domu"a to - wygląda MI ...
Oskario Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Napisano 25 Kwiecień 2011 Witam, czy spotkal sie ktos z czyms takim? W poblizu tego znajdowalem takze talary, z jakich czasów to może być?
Pytanie
Oskario
Witam, czy spotkal sie ktos z czyms takim? W poblizu tego znajdowalem takze talary, z jakich czasów to może być?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.