arci Napisano 19 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2011 Czas na nowy wątek tamten już długo się otwierał link do starego http://www.odkrywca.pl/nasze-odkrycia-z-okolic-gorzowa-vol-7,684316.html#684316 wklejać zdjęcia wklejać ja dopiero na święta idę kopać to coś wstawię na razie nie mam czasu na kopanie nawał roboty:(Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 No od Gorzowa 40km, ale chyba mogę to tu wkleić. Mam pytanie czy znacie miejsca gdzie po wojnie wysadzano niemiecką amunicję, bo chyba na takie trafiłem - wszystkie spłonki wyglądają jakby ktoś amunicję w ognisko wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Czasami pożar ściółki leśnej może spowodować eksplozję płytko zalegającego amo.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Dzisiaj wyszło tylko to:(Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2011 A jak zobaczyłem jak ktoś rozrył smietnik to aż się we mnie zagotowało chamstwo to mało powiedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2011 j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2011 mam nadzieje ze jeszcze coś wyjdzie dzisiaj byłem wieczorkiem tylko z ojcem więc za wiela nie śmigałem.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 No...kolega poszedł na grubo:)Emocji pewnie nie brakowało.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2011 No i się podłamałem anabol gratki.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Niektórzy to maja farta. Pięknie. Gratki dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 26 Kwiecień 2011 Share Napisano 26 Kwiecień 2011 A na jakich głębokościach leżały tak około? Zastanawiam się czy moja Cibola by je chwyciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 No patrząc na wasze znaleziska to moje 76 pocisków i 16 łusek się chowa, ale może w tym miejscu coś jeszcze wyskoczy (na mauserka liczę :). Wszystkie pociski i łuski od mausera (czeskiego i niemieckiego), wszystko wyszło tym miejscu samym miejscu co poprzednio, w sumie mam z niego 25 łusek (w tym tylko 4 całe) i 94 pociski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości innych użytkownków tego forum, przedmioty przedstawione na zdjęciach, jak i inne przedmioty, które posiadam nie są istotnymi częsiami broni, a amunicja (tj. łuski i kule) nie posiada materiałów zagrażających zdrowiu lub życiu - nic z moich zbiorów nie podlega ustawie o broni amunicji.Pozdro.ktos451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Teraz tylko kwas szczawiowy.Może jakieś kalki... ? Jak coś dajcie efekty. Gratulacje ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 12 Maj 2011 Autor Share Napisano 12 Maj 2011 No anabol daj fotki hałerków po wyczyszczeniu.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Dzisiejszy spacer po ugorku :)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Wpinka jest na id http://www.odkrywca.pl/wpinka,688473.html#688473 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 A dzisiaj wyskoczyłem trochę ciężko mi się chodziło bo mam nogę przebitą gwozdziem na wylot:(okrężna miałeś do mnie wpaść.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pupi Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 http://www.drezdenko.pl/redir,330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 Wybaczcie że piszę nie w temacie, ale ktoś wysłał mi e-maila odnośnie tego wątku, a nie mogę wysłać odpowiedzi, więc jeśli mógłby się ujawnić był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 Witam dzisiaj wyskoczyłem na nowy ugorek zaczeło się od tej monetki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 a potem poszło już z górki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 29 Maj 2011 Autor Share Napisano 29 Maj 2011 kopiejki co u mnie jest bardzo rzadko spotykane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.