kondrat6 Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 inne części z samolotów,wszystkie sygnowane i z opisami.Też prawie samo alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 jakieś nosidło??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 i to wsio na teraz,ale jeszcze wam pokaże (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Genesenden - ozdrowieńcyGen.Battr.Le.A.E.A. Genesenden-Batterie leichte Artillerie Ersatz Abteilung pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steffik Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Witamkondrat6(298 / 8) 2011-05-29 15:30:52 napisał:a ta blacha leżała koło części czołgowych,jak kto potrafi odczytać to poprosze."Napisane na niej jest: pohoronien tankist.Czyli: pochowany czołgista.Mniemam, że jak byś kopnął glębiej lub szerzej to i znalazłbyś i to co po doczesnych szczątkach czołgisty pozostało.Pozdrawiam zapaleńców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacodaemon-skc Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 szacunek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 piekne fanty i pieknie ziemia u ciebie konserwuje. moze pokopiemy cos razem u ciebie. skad jestes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badal Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 ziarnoo masz psa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal16 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Ziarnoo zauważyłem że w co drugim twoim poście składasz propozycję kopania, ale zrozum, że mało kto chce się dzielić swoją miejscówka z obcymi ( oczywiście wyjątki się zdarzają) Sam musisz sobie poszukać miejscówki nie ma wyjścia. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipek Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Wybacz ziarnoo, ale zachwoujesz sie jak typowy internetowo-poszukiwawczy troll. Nie chce Ci sie znaleźc własnej miejscówki, tylko na siłę chcesz wibić się do kogoś.Czemu Ty nie zaprosisz nikgo na swoje miejscówki? Bo ich nie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidzir Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 chlopaki dajcie na luz może ziarnoo jest samotnym poszukiwaczem w swojej okolicy,a jak wiadomo zawsze rażniej w parę osób no i lepsza zabawa,nic w tym złego że szuka kompana do wspólnych wypadów i chce się z kimś dzielić poglądami na temat wspólnej pasji,,może znajdzie się gdzieś również samotny poszukiwacz ktory bardzo chętnie go przygarnie i razem spędzą na poszukiwaniach wspaniale chwile,,wiadomo ktoś zaprosi go raz do siebie potem on zaprosi do siebie i tak powinno być,ja rownież z chęcią pojechał bym gdzieś do kogoś na wspolne kopanko i bez żadnych oporów mogę zaprosić chetnych na swoje miejscówki jeśli jest ktoś zainteresowany carska rosją to w polu przed moimi oknami kopiejek tych miedzianych jak i tych srebrnych u mnie wystarczy dla wszystkich jeśli ktoś chętny to zapraszam...pozdrawiam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAJTEKZKS Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 fidzir dobrze gadasz:) jak kiedyś Cię spotkam stawiam żuberka kolego :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidzir Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 RAJTEKZKS dzięki może będzie okazja się kiedyś razem napić...pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 Dzień dobry po urlopowym lenistwie (: dobre już za mną ale pochwalić się trzeba,na początek klamerka ponad dwa tygodnie temu,a reszta może jutro jak dam rade przygotować.Do dyskusji sie przyłanczam i sądze że człek chciał dobrze a na miejscówki to czasami trzeba się czymś zasłużyć bo same się znależć coś nie chcą (: ale jak to się mówi pojeżdimy zobaczymy,ziarnoo spoko luzik ty mi a ja tobie he he i wszyscy będa syci (:Tak to już jest w tych czasach że fantów jak na lekarstwo a troche latek chodzenia mam nadzieje że jeszcze zostało (:ZDROWKA !!! wszyskim i mniej nerwów (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 zaraz po wyglebieniu (: aż w zoładku ścisnęło (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 sesja zdjęciowa na miejscu (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 a tak juz po zabiegu i aż dziw że ruski oszczędził na moją uciechę (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiljan Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 nie byle jaki strzał !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Zgodnie z obietnicą przedstawiam dalsze trafienia po naszych ruskich braciach (;Wiem że jest tu kilku znających język i proszę śmiało tłumaczyć napisy z blaszek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 druga blaszka z tej samej ziemianki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 reszta z czego były wucięte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 i ostatnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 a to na starym miejscu,ogólnoszturmowa krawatówka i klamerka z pola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 szturmik ładny przed czyszczeniem...zaraz efekty (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrat6 Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 tyłek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.