Jump to content

Sovereign GT mi znalazł rok 2011

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...
Witam

kondrat6(298 / 8) 2011-05-29 15:30:52 napisał:

a ta blacha leżała koło części czołgowych,jak kto potrafi odczytać to poprosze."

Napisane na niej jest: pohoronien tankist.
Czyli: pochowany czołgista.

Mniemam, że jak byś kopnął glębiej lub szerzej to i znalazłbyś i to co po doczesnych szczątkach czołgisty pozostało.
Pozdrawiam zapaleńców.

Ziarnoo zauważyłem że w co drugim twoim poście składasz propozycję kopania, ale zrozum, że mało kto chce się dzielić swoją miejscówka z obcymi ( oczywiście wyjątki się zdarzają) Sam musisz sobie poszukać miejscówki nie ma wyjścia. pozdro

Wybacz ziarnoo, ale zachwoujesz sie jak typowy internetowo-poszukiwawczy troll. Nie chce Ci sie znaleźc własnej miejscówki, tylko na siłę chcesz wibić się do kogoś.

Czemu Ty nie zaprosisz nikgo na swoje miejscówki? Bo ich nie masz?

chlopaki dajcie na luz może ziarnoo jest samotnym poszukiwaczem w swojej okolicy,a jak wiadomo zawsze rażniej w parę osób no i lepsza zabawa,nic w tym złego że szuka kompana do wspólnych wypadów i chce się z kimś dzielić poglądami na temat wspólnej pasji,,może znajdzie się gdzieś również samotny poszukiwacz ktory bardzo chętnie go przygarnie i razem spędzą na poszukiwaniach wspaniale chwile,,wiadomo ktoś zaprosi go raz do siebie potem on zaprosi do siebie i tak powinno być,ja rownież z chęcią pojechał bym gdzieś do kogoś na wspolne kopanko i bez żadnych oporów mogę zaprosić chetnych na swoje miejscówki jeśli jest ktoś zainteresowany carska rosją to w polu przed moimi oknami kopiejek tych miedzianych jak i tych srebrnych u mnie wystarczy dla wszystkich jeśli ktoś chętny to zapraszam...pozdrawiam..

• 2 weeks later...
Dzień dobry po urlopowym lenistwie (: dobre już za mną ale pochwalić się trzeba,na początek klamerka ponad dwa tygodnie temu,a reszta może jutro jak dam rade przygotować.Do dyskusji sie przyłanczam i sądze że człek chciał dobrze a na miejscówki to czasami trzeba się czymś zasłużyć bo same się znależć coś nie chcą (: ale jak to się mówi pojeżdimy zobaczymy,ziarnoo spoko luzik ty mi a ja tobie he he i wszyscy będa syci (:
Tak to już jest w tych czasach że fantów jak na lekarstwo a troche latek chodzenia mam nadzieje że jeszcze zostało (:
ZDROWKA !!! wszyskim i mniej nerwów (:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information