kondrat6 Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Napisano 4 Lipiec 2011 inne części z samolotów,wszystkie sygnowane i z opisami.Też prawie samo alu.
kondrat6 Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Napisano 4 Lipiec 2011 i to wsio na teraz,ale jeszcze wam pokaże (:
ad Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Genesenden - ozdrowieńcyGen.Battr.Le.A.E.A. Genesenden-Batterie leichte Artillerie Ersatz Abteilung pozdrawiam
Steffik Napisano 26 Lipiec 2011 Napisano 26 Lipiec 2011 Witamkondrat6(298 / 8) 2011-05-29 15:30:52 napisał:a ta blacha leżała koło części czołgowych,jak kto potrafi odczytać to poprosze."Napisane na niej jest: pohoronien tankist.Czyli: pochowany czołgista.Mniemam, że jak byś kopnął glębiej lub szerzej to i znalazłbyś i to co po doczesnych szczątkach czołgisty pozostało.Pozdrawiam zapaleńców.
ziarnoo Napisano 31 Lipiec 2011 Napisano 31 Lipiec 2011 piekne fanty i pieknie ziemia u ciebie konserwuje. moze pokopiemy cos razem u ciebie. skad jestes?
michal16 Napisano 31 Lipiec 2011 Napisano 31 Lipiec 2011 Ziarnoo zauważyłem że w co drugim twoim poście składasz propozycję kopania, ale zrozum, że mało kto chce się dzielić swoją miejscówka z obcymi ( oczywiście wyjątki się zdarzają) Sam musisz sobie poszukać miejscówki nie ma wyjścia. pozdro
Lipek Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Wybacz ziarnoo, ale zachwoujesz sie jak typowy internetowo-poszukiwawczy troll. Nie chce Ci sie znaleźc własnej miejscówki, tylko na siłę chcesz wibić się do kogoś.Czemu Ty nie zaprosisz nikgo na swoje miejscówki? Bo ich nie masz?
fidzir Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 chlopaki dajcie na luz może ziarnoo jest samotnym poszukiwaczem w swojej okolicy,a jak wiadomo zawsze rażniej w parę osób no i lepsza zabawa,nic w tym złego że szuka kompana do wspólnych wypadów i chce się z kimś dzielić poglądami na temat wspólnej pasji,,może znajdzie się gdzieś również samotny poszukiwacz ktory bardzo chętnie go przygarnie i razem spędzą na poszukiwaniach wspaniale chwile,,wiadomo ktoś zaprosi go raz do siebie potem on zaprosi do siebie i tak powinno być,ja rownież z chęcią pojechał bym gdzieś do kogoś na wspolne kopanko i bez żadnych oporów mogę zaprosić chetnych na swoje miejscówki jeśli jest ktoś zainteresowany carska rosją to w polu przed moimi oknami kopiejek tych miedzianych jak i tych srebrnych u mnie wystarczy dla wszystkich jeśli ktoś chętny to zapraszam...pozdrawiam..
RAJTEKZKS Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 fidzir dobrze gadasz:) jak kiedyś Cię spotkam stawiam żuberka kolego :)
fidzir Napisano 9 Sierpień 2011 Napisano 9 Sierpień 2011 RAJTEKZKS dzięki może będzie okazja się kiedyś razem napić...pozdro.
kondrat6 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 Dzień dobry po urlopowym lenistwie (: dobre już za mną ale pochwalić się trzeba,na początek klamerka ponad dwa tygodnie temu,a reszta może jutro jak dam rade przygotować.Do dyskusji sie przyłanczam i sądze że człek chciał dobrze a na miejscówki to czasami trzeba się czymś zasłużyć bo same się znależć coś nie chcą (: ale jak to się mówi pojeżdimy zobaczymy,ziarnoo spoko luzik ty mi a ja tobie he he i wszyscy będa syci (:Tak to już jest w tych czasach że fantów jak na lekarstwo a troche latek chodzenia mam nadzieje że jeszcze zostało (:ZDROWKA !!! wszyskim i mniej nerwów (:
kondrat6 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 zaraz po wyglebieniu (: aż w zoładku ścisnęło (:
kondrat6 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 a tak juz po zabiegu i aż dziw że ruski oszczędził na moją uciechę (:
kondrat6 Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 Zgodnie z obietnicą przedstawiam dalsze trafienia po naszych ruskich braciach (;Wiem że jest tu kilku znających język i proszę śmiało tłumaczyć napisy z blaszek...
kondrat6 Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 druga blaszka z tej samej ziemianki
kondrat6 Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 a to na starym miejscu,ogólnoszturmowa krawatówka i klamerka z pola...
kondrat6 Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 szturmik ładny przed czyszczeniem...zaraz efekty (:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.