traper6 Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 Niesmiertelniki to nie moja działka.Proszę o rozszyfrowanie. Gdzie stacjonowała ta jednostka ? Trafienie między Wiązowem, a Strzelinem na zDolnym Śląsku.
traper6 Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 Niesmiertelniki to nie moja działka.Proszę o rozszyfrowanie. Gdzie stacjonowała ta jednostka ? Trafienie między Wiązowem, a Strzelinem na zDolnym Śląsku.
coriolan Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 RD - Rekruten-Depot = baza rekrutówbatalion zapasowy 51 pułku piechoty
HU13ERT Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 1.Ers. B. J.R. 51 - 1 zapasowy batalion 51 Pułku Piechoty1 R.D. - 1 Rekruten Depot (?) - taka komenda uzupełnień ;) (?)Miejsce stacjonowania Pułku: WrocławF.R.38 - Füsilier-Regiment 38 - 38 Pułk Fizylierów10 C. - 10 kompaniaMiejsce stacjonowania: KłodzkoPozdrawiam.H.
Pytanie
traper6
Niesmiertelniki to nie moja działka.
Proszę o rozszyfrowanie. Gdzie stacjonowała ta jednostka ? Trafienie między Wiązowem, a Strzelinem na zDolnym Śląsku.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.