Jump to content

proxima vs. euro ace 350

kevlar11

Recommended Posts

euroace z pewnością połknie proximę w testach głębokościowych" na monetki,wczoraj miałem okazje sie przekonać jak Argo poległo przy ace250 przy testach monetkowych. Ale niektórzy wolą wierzyć w mity i mocno uświadamiać innych że są w posiadaniu sprzętu o nadzwyczajnych właściwościach...
ps. nie jestem użytkownikiem w.w.sprzętów.

No bez przesady jakie to porównanie Argo do Ace250:o Jeszcze trochę a Jabelka będziecie porównywać do X-terry 705..Dokładnie może i wykrywka gwizda tylko operator pi...:D Znam ludzi, którzy nie potrafią wycisnąć maxa z sprzętu a później marudzą. Po drugie panowie trzeba chodzić, żeby coś znaleźć póki co moje skarby nie były głęboko zakopane ;o

Acze 150,250, w cywilizowanych krajach kupuje się dzieciom.Wskazuje na to poza słabymi parametrami nawet kolor tej zabawki.Wskazany tylko jako pierwsza prosta i płytka wykrywka.Choćby karygodny brak takiej podstawowej funkcji jak regulacja głośności dyskwalifikuje go z dyskusji o wykrywaczu godnego polecenia dla kogoś trochą już oblatanego" z wykrywką. No a teraz wyszła 350 czy coś to zmieniło?Wątpię.
Acze porównywać z zasięgiem z Argo???W tym porównaniu na pewno z Argo musiały wypaść baterie i ciągnął tylko na jednej he,he.Świetne porównanie sprzętu.
Szkoda słów.

Szukanko - tak jest ! popieram - ktoś wkońcu prawdę pisze o tym badziewiu ...

acze zwany kanarkiem ze względu na kolor - i jak na kanarka przystało, to niech drze dziób na Kanarach, albo w klatce.

Słabe parametry - jak najbardziej - lipa totalna, ale na polmosy wystarczy :)

Nawet na plaże, gdzie się komponuje kolorystycznie, wstyd i obciach z nim chodzić. I nie ma regulacji głośności, tak jak napisałeś : karygodny brak takiej podstawowej funkcji jak regulacja głośności dyskwalifikuje go z dyskusji ..."

wszystkie inne przecież mają :)

Ale to w ogóle jest nie do pomyślenia, co taki maślana pisze! A taki tyfus jeszcze mu akceptuje takie głupoty! :D

A wracając do tego Ace... inaczej powie ktoś, kto z nim chodzi, a nienawidzi innego, droższego (i ma świadomość, że lepszego) sprzętu. Inaczej powie ktoś, kto kupił Ace a teraz marzy mu się inna, droższa i lepsza wykrywka. Inaczej... no ;)

Może i on widział, jak Argo pada w porównaniu do kanarka, tyle że w nocy, w snach. LOL

Pozdrawiam!

Szukanko to pojechałeś po bandzie :). Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić ace 150, 250 są to sprzęty ok. nawet o dość przyzwoitych zasięgach jak za tą cenę. Sam biegałem z kanarkiem dwa lata i złego słowa nie powiem ale pisanie, że argo przy 250 wysiada to już lekka przesada. Pzdr

Najbardziej groteskowo wyglądają duże dorosłe chopiska z wąsem które to można spotkać czasami na plażach Bałtyku z tym żółtym maleństwem w swojej wielkiej łapie.
Owszem kanarkiem można dużo znależć jak niemal każdą piszczałką ,ale drugie tyle zostaje niezauważone w ziemi.Natomiast nie sposób nie usłyszeć jego użytkownika w promieniu 100m.
Dobry wykrywacz w tej cenie???Jak to???Dużo lepiej kupić używkę solarisa z pewnym tanim krajowym serwisem niż nowego Garreta.Dużo lepiej kupić wcześniejsze modele rutusa niż kolorowego ładnie wyglądającego żółtodzioba.Wszystko zale zy czy chcemy mieć kolorową ładną zabawkę z wyświetlaczem niż mniej choinkowego" ale dużo bardziej skutecznego rutusa.

Tyle.

szukanko dlatego zakupiłem Proxime i puściłem Acze w Świat"

Garrett niby fajny,lecz bardzo ubogi dopatrywanie w nim adprzyrodzonych możliwości" jest na pewno nie na miejscu.

Proxima..hmm chwała jej za serwis podejście pana producenta i zasięgi,lecz po wymianie na sovereigna uważam że dobrze zrobiłem i raczej już go nie sprzedam :)

Szukanko
Dobry wykrywacz w tej cenie???Jak to???Dużo lepiej kupić używkę solarisa z pewnym tanim krajowym serwisem niż nowego Garreta.Dużo lepiej kupić wcześniejsze modele rutusa niż kolorowego ładnie wyglądającego żółtodzioba.Wszystko zale zy czy chcemy mieć kolorową ładną zabawkę z wyświetlaczem niż mniej "choinkowego ale dużo bardziej skutecznego rutusa."

Duzo lepiej kupic uzywke Garretta niz nowa Proksime :)
A najlepiej darowac sobie obie te zabawki i kupic F75 glebokiego z precyzyjna dyskryminacja i niezlym trybem statycznym.

Cpt.Nemo-a najlepiej darowac sobie obie te zabawki i kupic F75 glebokiego z precyzyjna dyskryminacja i niezlym trybem statycznym.
Gdybym miał tylko więcej luźnej kasiorki to z pewnością kupiłbym F75.Jest moim faworytem dla moich potrzeb.

Tam ten statyk jest do d**y. Nie mówię, że zbyt powolny czy płytki. Ale bardzo niestabilny. Szlag człowieka trafia jak się idzie a tu tylko cały czas popiarduje" cichutko, jakby się stało pod liniami elektrycznymi albo jakby się miało F5 po godzinie użytkowania.

F75 ogólnie to dobra maszyna, ale czy jedna z najlepszych aż do tego stopnia, by odpuścić sobie wszystko i brać tylko jego? Chyba nie.

Pozdrawiam!

A ja wam powiem tyle to zdanie jest jak du... i każdy je ma :)Ile osób i wykrywek tyle opinii. Więc dla jednego sprzęt do du... a drugi by go nie zamienił na nic innego na świecie i odwrotnie.Więc pisanie, że ten jest beee a ten to super naj.. sprzęt to trochę kasztanienie.Chociaż każdy ma prawo do własnego zdania.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information