sidzok Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Napisano 6 Kwiecień 2011 witam byłem dzisiaj na złomie i mam parę przedmiotów do id:) chciałbym wiedzieć czy warto się nimi zainteresować:) tu jakiś pojazd rozebrany przez panów złomiarzy jakiś powojenny ale chciałbym wiedzieć dokładniej co to:)
ktos451 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Nie wiem od czego łuska, ale za rozsądną cenę bym wziął, wyczyścił i postawił koło kominka.
esterendensen Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 ten niby miotacz ognia to jest z tego co pamiętam jakiś rodzaj rozpylacza do walki ze stonką ziemniaczaną.
sidzok Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Napisano 8 Kwiecień 2011 witam byłem dzisiaj na złomie i tak:łuska wys ok88cm kal 88mm także tygrys kupiłem za 30zł bo jest uszkodzona widać na foto (ponoć była druga w dobrym stanie i poszła za 70zł)pojemnik na lufe - nie na sprzedaż :/ pulsopyle wyjaśnione na priv z pająkiem.nie chce wrzucać łuski na konserwacja" żeby nie zaśmiecać także jakby ktoś miał jakiś pomysł to niech napisze. ja myślę tak zrobić - szczotka druciana i wd40 i myśle że to tyle:) na foto łuska w porównaniu z puszką na maskę p.gaz pozdrawiam
sidzok Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Napisano 8 Kwiecień 2011 brak spłonki i chyba bicia żadne nie wyjdą bo rdza już przetrawiła denko:/
sidzok Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Napisano 8 Kwiecień 2011 tu widać dziure w łusce. jak narazie to jest moja największa łuska w kolekcji:) pozdrawiam
Skok Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 To z ostatniego foto to nie jest miotacz ognia. Jutro jak nie zapomnę to sprawdzę jak się to nazywa i do czego służy.Pozdr
Pytanie
sidzok
witam byłem dzisiaj na złomie i mam parę przedmiotów do id:) chciałbym wiedzieć czy warto się nimi zainteresować:)
tu jakiś pojazd rozebrany przez panów złomiarzy jakiś powojenny ale chciałbym wiedzieć dokładniej co to:)
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.