stg1971 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 mam pytanie jak odzyskać auto po zawartej umowie kupna sprzedaży ,,,,pozwoliłem klijentowi pojezdzić kilka dni bo to jego dochód ,,proszę o osoby kompetentne z wrocławia ,prowizja ,mam umowę kupna .ale brak pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Robert- po pierwsze primo HP.Po drugie primo- rozumiem, że kupiłeś samochód, który zapomniałeś" odebrać. Pamiętaliście jednocześnie ( obaj ), żeby się z kasy rozliczyć...Będzie bolało- przecież w umowie stoi że Ci przekazał.Musisz się zmusić i na policję iść... Wiem, że będziesz cierpiał.PS Jak masz miękkie serce, to musisz mieć twardą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 http://www.podatki.biz/artykuly/12_84.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 dzięki,dołek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.