Skocz do zawartości

Kronika policyjna, Do szkoły z amunicją"

Rekomendowane odpowiedzi

interesują mnie rzetelne informacje ,plotki do kosza,biegli mają teraz pole do popisu czy owy nabój mógł zniszczyć całą szkołę,dopiszą katastrofę ,generalnie małolat do zakładu karnego za takie przestępstwo.uciąć głowę ,resocjalizacja?????????????????

stg, kpisz sobie ? jaka resocjalizacja !, przecież takich ludzi trzeba usuwać z zdrowego społeczeństwa.

Oczywiście to co piszemy to Ironia, szkoła się nie popisała, szkoda mówić, znam tych strażników, panią pedagog itd. Naprawdę głupota, ręce opadają.... 1 nabój, znając fachowców to pewnie wchodzili na google by rozeznać się gdzie jest spłonka. A i jeszcze, pozwolenie na nabój ha ha ha ha ha.

A i jeszcze, pozwolenie na nabój/.../"
Naboju nie można posiadać bez pozwolenia na broń. Można zatem użyć skrótu, twierdząc, że na nabój nie miał pozwolenia. Co by nie pisać, za głupi nabój można garować dwa lata. To info dla tych co się zbytnio chwalą...

W latach 50-tych kiedy mój ojciec chodzł do podstawówki opowiadał mi że pchnięcie kulą (lub wg sportowych komentatorów telewizyjnych TVP rzut kulą)odbywało się przy pomocy pocisku artyleryjskiego odpowiedniej wagi.Artefakty do treningu uczniowie przynosili z pobliskiego lasu.

Lepiej jakby od razu te faje wyciągnął,wtedy by nabój ocalał a í papiery były czyste:) Powiem jeszcze że to przeszukanie było nielegalne bo odbyło się bez polícjí a straż míejska raczej nie ma uprawnień do przeszukań osobistych,przeszukanie musi się odbyć w obecności policjanta. Druga strona medalu to że nie miał pozwolenia na ten nabój więc wg.prawa to przestępca. Jedyne wyjście to palić głupa że nie wie co to .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie