Skocz do zawartości

Opony Uniroyal - ma ktoś, użytkuje dobre to?

jacollo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam czas na zmianę opon z zimowych na letnie i nie wiem jakie wybrać wpadły mi w oko opony uniroyal rain expert bardzo dobrze wypadły w testach ADAC ale nigdy o takich nie słyszałem, a wiem że testy lubią być podpłacane. Auto Renault Thalia 1.2 75KM, jazda raczej emerycka (tak do 140 na godzinę) To dla taty mojego.

Pozdrawiam
Napisano
Daj na luz z tą marką,proponuję wizytę na pierwszym lepszym wysypie śmieci-co czwarta to uniroyal z ładnym bieżnikiem. Nie przepłacaj za jakieś wątpliwe testy,kup po prostu polskie Dębice są równie dobre jak te z górnych regałów. Pamiętaj że w drogich oponach pół ceny dajesz za markę. Wystrzegaj się chińskich tanich ładnych opon,są cholernie niebezpieczne.
Pozdrawiam.
Napisano
Jacek tu masz link o tych gumach.Z tego co pamiętam,znajomy który miał serwis opon,mówił żeby unikać Continentala(co roku zmiana bieżnika,trudności z zakupem tego samego modelu).Co do uni,to sam na nich jeżdżę,ale zachwycony nie jestem.Zadzwonię do Ciebie i pogadamy.
http://www.uniroyaltires.com/
Napisano
Na Continentalach jeżdże już 6 rok i sprawują się świetnie, natomiast osobiście polecam Fuldy, nie mają wygórowanych cen a właściwości jezdne na dobrym poziomie.
Napisano
Ile firm oponiarskich, ile użytkowników-tyle opinii.Jeździłem na różnych markach i większą uwagę przy wyborze producenta skupiam przy oponach zimowych. Letnie dawały radę bez względu na firmę, przy normalnej jeździe w renault 1,2( szału nie ma ) to i uniroyale dadzą radę.
Jak karabin wspomniał z daleka od chińszczyzny !

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie