predi888 Napisano 7 Lipiec 2014 Napisano 7 Lipiec 2014 bjar ,Ty i żółtka kartka ? Co takiego zrobiłeś ? ?
RezistanZ Napisano 16 Lipiec 2014 Napisano 16 Lipiec 2014 ja tradycyjnie przy takiej okazji odgrzewania takiego smacznego kotleta poproszę o zdjęcie bana z IP : )
bjar_1 Napisano 16 Lipiec 2014 Napisano 16 Lipiec 2014 Ja? Dlaczego żółta? A cisnąłem takiego jednego gamonia, który myślał, że ma zegarek Adolfa ;)
bjar_1 Napisano 16 Lipiec 2014 Napisano 16 Lipiec 2014 Nie no, w przeciwieństwie do innych nie płaczę - już dawno mi się należało :)
Firmanty Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 Ja też niestety dostałem tą... wątpliwą nagrodę. Nawet nie wiem od kogo i za co. Może za to że dałem linka na chomika z Tajemnicami z worka Liczyrzepy". Jeden post się tam nie pojawił, wstawiłem drugi to pokazały się obydwa. To nie moja wina że czasami to forum ma problemy techniczne. Jestem grzeczny jak aniołek, może nawet niedługo wezmą mnie żywcem do nieba, a wy mi taki numer wykręcacie. Oj nieładnie, bo się pogniewam. Będzie amnestia? Ja będę apelował do skutku.
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 Błąd techniczny polega na problemach z doręczaniem @ informacji o odznaczeniu...Nic więcej...stety lub nie.
Firmanty Napisano 5 Październik 2015 Napisano 5 Październik 2015 Rzeczywiście jest jakiś problem z dostarczeniem e-mail, ja żadnego nie dostałem z wyjaśnieniem o co chodzi. Proszę, napiszcie co się dzieje to was ładnie przeproszę. Czy link komuś się nie spodobał, czy dlatego że wstawiłem podwójny post? Ja myślę że nie zasłużyłem na bananka. Nieznany modzio, zlituj się nad biednym forumowiczem, czyli nade mną.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.