Vorax Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Hmm to jak to jest? Polak czy Rusek to bylo bydlo a Niemcy to pelna kultura? Bo ja juz przestaje to lapac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr5 Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 grobowce majów,azteków ,egipskich faraonów ,kurhany na terenie Polski.Były rozkopywane i jakoś nikt niema problemu,nawet w najnowszej historji też były ekshumacje.Nie chodzi mi o narodowość tylko jak się zachować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Siwy- Ty strasznie zdesperowany musi jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr5 Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 wcale nie jeszcze nie odkryłem żadnej mogiły i żadnej nie rozkopałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Może to lepiej.Zarówno dla mogiły, jak i dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr5 Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 I niejestem żaden siwy tylko siwyr5 HeHe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Się z poślizgiem zorientowałem, ale nie chciałem już edytować.Tak czy inaczej przepraszam za przekręcenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr5 Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 no ale w temacie jak bys się zachował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 http://www.odkrywca.pl/niemieccy-zolnierze-spod-porzeczek-beda-mieli-swoj-grob,661325.html#661325:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 http://odkrywca.pl/ekshumacja-grobu-niemieckiego-zolnierza,664427.htmlŁza się w oku kręci na wspomnienie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr5 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 I tak koledzy nikt z was nie dał mi odpowiedzi jak zachowali by ścię się w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Ja bym krupniku nagotował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr5 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Już wszystko wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 I tak koledzy nikt z was nie dał mi odpowiedzi jak zachowali by ścię się w takiej sytuacji"to zależy kto,Polak,Rusek-zgłoszenie,pogrzeb z ceremoniałem itp,wiadomo,tak jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyr5 Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Nie zrozumieliśmy się ,nie jestem hieną .Ale post na tym forum kości w dołku"przybliżył mi temat o który mi chodziło.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.