dws Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 witam!prosze o pomóc w identyfikacji...jestem nowy na tym forum i nie znalazłem tematu typu przywitaj się :-( więc otwierając ten wątek jeszce raz serdecznie wszystkich witam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dws Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 jeszcze raz:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Wymiary?No i witamy na forum :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 12:11 21-03-2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dws Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 230x180mm bardzo złożony mechanizm...obok było trochę resztek pocisków możdzieżowych oraz to co na zdjeciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwis1995 Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 ja mam pytanie do tego pocisku co leży na stole czy to jest bezbieczne?????????????. Bo kiedyś takie coś wykopałem i nie wiedziałem co to dokładnie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 pocisk to jakiś podkalibrowyhttp://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=podkalibrowy&ws=photo&id_forum=2&forum=onmechanizm wygląda strasznie podobnie do zamka od ckm maxim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 chociaż jak na zamek chyba ciut za duży:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dws Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 reaktywuje temat - czy ktoś wie co to za urządzenie lub od czego to jest?dodaję fotki - wraz z przedmiotami znalezionymi w bezpośrednim sąsiedstwie (jakaś blaszka metalowa oraz gruby odłamek?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dws Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dws Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 i ostatnie proszę o pomóc w identyfikacji!pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERWIN Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 To są strzępy maxima, zamek, kawałek blachy z obudowy komory zamkowej, kawałek prowadnicy zamka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dws Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 dziękuję za podpowiedzi i czekam na inne:-)może na temat karabinu też ktoś coś powieale i tak najczekawsze jest co to za urządzenie...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dws
witam!
prosze o pomóc w identyfikacji...
jestem nowy na tym forum i nie znalazłem tematu typu przywitaj się :-( więc otwierając ten wątek jeszce raz serdecznie wszystkich witam!
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.