max.p Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Witam mam banalne może pytanie, ale w jakiej odległości od mostów łowicie(przesiewacie)swoje fanty ? Czy bezpośrednio pod mostem czy w pewnej odległości od niego, a jeśli tak to mniej więcej jakiej? Szukałem w szukajce ale nic ciekawego nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Może pod zeka-rzeczki"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 żuczki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzieci3 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Brzeczki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.p Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Sorki za błąd. Czy szanowni moderatorzy go poprawią, a reszta forumowiczów raczy odpowiedzieć na pytanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro1973 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Witam.Poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie na tej stronce http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/ .Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.