max.p Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 Witam mam banalne może pytanie, ale w jakiej odległości od mostów łowicie(przesiewacie)swoje fanty ? Czy bezpośrednio pod mostem czy w pewnej odległości od niego, a jeśli tak to mniej więcej jakiej? Szukałem w szukajce ale nic ciekawego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Może pod zeka-rzeczki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 żuczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Brzeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 Sorki za błąd. Czy szanowni moderatorzy go poprawią, a reszta forumowiczów raczy odpowiedzieć na pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Witam.Poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie na tej stronce http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/ .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.