jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Za aprobatą założyciela pierwszej części zakładam vol 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Chłopska myśl techniczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Jak to ktoś na allegro nazwał - carskie podajniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Tą łyżkę od prawej strony ( powojenna ) ktoś przerobił na szpachelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 To jest ta postrzępiona, zrobiona z manierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Swoją drogą Iwan musiał mieć żelazne usta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 To są dwa talerzyki do tych łyżek i trzecia manierka oberżnięta, ale po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Może na taki kubek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Długo Iwanowi nie posłużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Chyba zupa była za słona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Komuś się w ziemiance nudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 Jak macie jakieś naczynia, zwykłe i niezwykłe, to wrzucajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Z metalowymi zębami to możliwe, w Rosji była i jest nadal bardzo popularna protetyka na bazie złota.Co do oberzniętej...(albo oberżnietej/?/ nie wiem do końca jak powinno się pisać,przez rz czy ż-jak wyrżnąć kogoś pałką)manierki z pozostawionym dziubkiem - myślę że to mógł być prymitywny lejek.PS.Bardzo ładne fanty-przeróbki-mają swój klimat!No i miło że ktoś zdecydował się reanimować taki ładny ale zapomniany wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Moje germańskie sztućce polowe aktualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Dorzucę też swoje, sygnowane GK%F 38, HMZ 39, HMZ 40 a jeden ma urwany widelec ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 29 Marzec 2011 Autor Share Napisano 29 Marzec 2011 Taki wielki, miedziany kocioł trafił mi się kiedyś w torfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 29 Marzec 2011 Autor Share Napisano 29 Marzec 2011 Ciężar i głębokość sprawiły, że przez dwa sezony, trwały próby wyciągnięcia go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Menażka Wojsk powietrzno desantowych-ZSRR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam,mam ídentyczną:)a zastanawiało mnie jakiej produkcji jest.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam,mam ídentyczną:)a zastanawiało mnie jakiej produkcji jest.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.