michal1514 Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 A mi się marzy jakiś złoty moniak...Ale co ja moge jak nawet żadnego sreberka nie trafiłem. ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 A ja mam nadzieje znależć złoty pierścionek który znajoma zgubiła na wykopkach:D Moze po którejś wiosennej orce wyjdzie do wierzchu i da sygnał... Oczywiście to nie jest szczyt moich marzeń ale długo by sie rozpisywać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 wikinga czyli bo nie złapałem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 to jest coś takiego jak z rybami:) jeszcze nie trafił mi się szczupak metrowiec lub jakiś karp dwucyfrowy:( a inni charatają. Ja to mam jeszcze dużo do przekopania bo jeszcze nie trafił się żaden bagnet, hełm, klamra:( ale myślę, że to się już niedługo zmieni:) może ten sezon :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 zawsze marzyłem o polskiej odznace, w końcu trafiłem strzelecką a potem Orląt Lwowskich:) teraz jeszcze jakaś pułkowa i git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 A przydał by się w końcu jakiś hałerek do kolekcji ,kilka par butów w końcu już zdarłem,należy mi się:)może w tym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Witam.SirBadFate-też jestem z DS.W monetki się nie bawię,ale marki mi wyszły-3 monetki ale zawsze coś.Zostawić szkoda-zabrałem.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Ja ciągle szukam granatu armatniego z okresu wojen napoleońskich. Kul już się nakopałem, odłamków granatnich również, teraz czekam na cały granat o słusznym kalibrze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Witam.Moje marzenie ściętej głowy to Ur w stanie strychowym:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 No to pojechałeś po bandzie karabin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 ja się na łuskę od ur-a nie obrażę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Wiem:),dobrze że nie ma kary za marzenia bo dożywocie pewne. Ale powiem ci że cuda się zdarzają:),może choćby monolit...też bym się ucieszył. Generalnie to nawet odłamki cieszą mnie choć ích tysiące leżą ale każdy z nich ma swoje pochodzenie,swoją historię.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.