traper6 Napisano 12 Marzec 2011 Autor Napisano 12 Marzec 2011 Na początku myślałem że trafiłem coś z epoki brązu, ale nie, za delikatne mocowanie.Trafienie na miejscu potyczki wojsk pruskich z napoleońskimi. Coś w tym kierunku ?Gdzieś kiedyś obił mi się o oczy motyw pszczoły, który do pszczoły był mało podobny (brak skrzydeł), to była jakaś symbolika. Coś w tym kierunku ?
sigis3 Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 Średniowieczne nabijki z pszczołą były na forum, ale jednak inne. Identyfikowane jako nabijka na sakiewkę (chyba stąd ten motyw pszczoły). Ale może ten kierunek.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=683238
Pytanie
traper6
Na początku myślałem że trafiłem coś z epoki brązu, ale nie, za delikatne mocowanie.
Trafienie na miejscu potyczki wojsk pruskich z napoleońskimi. Coś w tym kierunku ?
Gdzieś kiedyś obił mi się o oczy motyw pszczoły, który do pszczoły był mało podobny (brak skrzydeł), to była jakaś symbolika. Coś w tym kierunku ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.